2 Şubat 2010 Salı

Maça Ası Kim ?

Devre arası üç flaş transfer yapılınca dergide kim ön plana çıkacak sorusu gündeme gelmişti...Bende şunu sorayım o halde...Bu karenin maça ası kim? Benim cevabım O,ön plana çıkmak istemese de,bu isimleri Galatasaray'a kazandıran Haldun Üstünel'dir.

4 yorum:

FIRAT dedi ki...

Meriç Tunca'yı mı okudun? Onu okumadan bu kafaya ulaştıysan tebrik ederim.Ortega 6 ayda kaçtı,Anelka baktı burada kariyeri geri gidiyor,Milli takıma seçilemiyor kapağı tekrar İngiltere'ye attı.Demek ki vizyon olarak geri gidiyorsunuz.Bu takım Appiah,Anelka'dan Cristian,Bilica düzeyine gelmiş.
Hepsini geçtim... Hepsi de daha kariyerli derken Nobre'yi yazman saçma olmuş,elin sürçtü ! galiba.Hangi kariyer? Nobre'nin kariyeri ondan daha üstün olduğu futbolcu Diyarbakırspor'lu Tazemeta'dır herhalde.

FIRAT dedi ki...

Mükemmellik ayrıntıdadır.Yazdığını okuyacaksın o zaman yayınlamadan.Faydalı olmuştur dersin hak veririz.Daha kariyerli dersen kendini komik duruma düşürürsün sadece.Yazdığının saçmalığını görünce ayrıntılara takılma demek laf salatası yapmaktır.
Biz farkımızı söyledik sonuçta bir takım şampiyon olacak.Hiç bir transfer şampiyonluk garantisi değildir.Trabzon'un yedeğini alacağıma Tothenham'ın ,M.City nin yedeğini alırım bir politikadır,o uygulanmıştır.Sonuçları Mayıs ayında görülecektir.

FIRAT dedi ki...

Kendi cümlelerimle dövmekten sıkıldım senin cümleni sana söylüyorum o saçmalığı bile savunamıyorsun doğal olarak.Ayrıntı deyip kaçarsın ,genlerinizde var bu zaten.Söyledim zaten Mayıs'ta belli olur diye.Eğlendirdin gene bizi sağol.

Adsız dedi ki...

PVH hariç sayılan isimlerden hiç biri Fener'e tam katkı vermedi. Anelka ve Ortega aeta kaçtı ( biri paralı biri parasız ) , Appiah'ın futbol hayatı fb tarafından bitirildi, Nobre Capone gibi salladım tuttu bir transferdi. başarıda tek kıstasınız Türkiye ligi olduğu için size başarılı geliyor bu futbolcular, lakin Zaragoza'yı bile eleyemediler.