11 Temmuz 2008 Cuma

Harry Kewell



4 yorum:

TANGO dedi ki...

Ne Kewellmış. Bulsan çocukluk resimlerini de koyacaksın bloga. Demek ki Roberto Carlos ayarında birini alsanız baltayı iyice sıyıracaksınız.

FIRAT dedi ki...

Balta değil balata o dediğin.Carlos'un bastonlu fotografını koyarız bu saatten sonra.Tamam Türkiye'ye gelen en kariyerli oyuncu ama o kadar işte daha fazlasını göremedik sahada,Popescu,Taffarel,Hagi'nin yaptığı katkının 100 de birini yapamadı.
Ama biz zaten sahada ondan birşey beklemiyorduk.Sadece Avrupa'da adımızı duyursun diye aldık diyorsan aldığı parayı çıkartmıştır.
Yorum yazmak için yazmışsın gibi duruyor çok.

tahtabacak dedi ki...

Robero Carlos Kewell ı aldığımız yaştayken tweetyspor'un adını duymamıştır herhalde. RM den kılları ağarmış götüne tekmeyi yiyip ortadoğu futboluna merak salınca öğrenmiştir herhalde. Kewell ile sözleşmemiz bittiğinde Carlos'un tweetyspor a imza attığından 2 yaş daha genç olacak.

TANGO dedi ki...

Yaş konusndaki bu bayansı hassasiyetini anlamak zor. Maldini'den övgüyle söz edenler neden Roberto Carlos'un kıçıynın kıllarıyla bu kadar ilgili. Kıçına tekme yediğini iddia ettiğin Real Madrid'i şampiyonluğa taşıyan golü atıp kupayı kaldırarak geldi Fenerbahçe'ye Carlos. Taraftarın son maçta çılgınca alkışlarıyla. Carlos'a sallayabileceğiniz tek konu var. Hala tırnaklarını yiyor olaması. Bunun dışında ne derseniz sizin de tırnaklarınızı değil kafayı yediğinizi düşünürüm. Geçen sene Fenerbahçe'ye bir şey veremediğini söylemekte taraflı haksızca bir yorum olur. Adam Şampiyonlar Liginde Sevilla maçında sakatlandı. O ada kadar Kariyerindeki ilk kafa gollerine imza atıyor ve sağından atıp solundan geçmelere müthiş örnekler veriyordu Türkiye liginde.