27 Mayıs 2013 Pazartesi

CL Şampiyonu B.Münih...

Son 4 CL finalinin üçünde vardı B.Münih ve bu kupayı bu sezon oynadıkları sıradışı futbol ile fazlasıyla hak etmişlerdi...Aslında her iki takımda finali ve kupayı hak etti ama sanki geçmiş üç yıla bakınca B.Münih bir adım öndeydi sanki...

Pep Guardiola seneye ateşten gömleği giyecek resmen...Başarı süreklilik arz etmeli tabii ki ama alınacak kupa bırakmadı bu takım.Ne yapsa en fazla tekrarlamış olacak.

Maç sırasında sosyal medyada herkes Robben'e sallıyordu.CL finallerinde 24 şut 0 gol istatistiği nedeniyle.Maçı 1 gol 1 asist ile bitirerek maçın adamı seçildi.

Müthiş bir final maçı izledik...Klişe tabirle finale yakışan bir maç oldu.İlk yarı B.Dortmund ikinci yarı ise B.Münih futbol anlamında bir adım öndeydi.

 Bir ara resmen kalecilerin maçı oluyordu.Her iki takımın kalecisi de müthiş formdalar.


Açı kapatmak deyimi vücut bulmuş...

Tek amacı CL kupası olan Real Madrid'i ezerek finale kalmış takıma yazık oldu desek abartmış olmayız.Hem de herkes maç uzatmaya gidecek derken 89. dk gelen golle yıkıldılar.

İlkay Gündoğan gerçekten çok iyi bir orta saha futbolcusu ve henüz 22 yaşında.Alman Milli takımını seçmesi ile ilgili hiç geyik yapmaya gerek yok...Önümüzde Mesut Özil ve Nuri Şahin gerçekleri var.

Hiç yorum yok: