14 Mayıs 2013 Salı

Bir maçtan Çok Daha Fazlası...

Gerçekten her Galatasaray-Fenerbahçe maçı,bir maçtan çok daha fazlası şeklinde biter her zaman.Neler neler vardı konuşulacak,yazılacak...Hakemin yine maçın önüne geçmesi,Terim'in yanlış Elmander tercihi,FB nin attığı iki golün öncesinde net faul olması,Rirea'nın yaptığı verilmeyen penaltı,Melo-Sabri-Volkan-Emre ve Meireles'in terbiyesizliği,Topal'ın son dakikalarda kaleye geçmesi,maç öncesi Aziz Yıldırım'ın klasik gerginlikten beslenme çabaları,Hasan Şaş'ın tribünlerle muhattap olması vs. vs. say say bitmez...Ama artık hepsi anlamsız.Genç bir taraftar öldürüldü.
Yıllardır söylüyorum bu iki takım taraftarı arasında küfür hakaret olmadan her türlü alay,espri,şakaya evet ancak ölüm...sözün bittiği yer.
Birbirine söylenmedik söz bırakmayan başkanlar,yöneticiler,futbolcular,tv yorumcuları sonra el ele kol kola yemeğe eğlenceye gidiyor çoğu zaman.Reyting için şiddetle beslenen medya (TV-Gazete) şimdi timsah göz yaşları döküyor.Ben ne şiddet yasasının uygulanacağına ne de gazete ve televizyonlardaki reyting şaklabanlarının temizleneceğine inanmıyorum.Bir daha böyle ölüm olmasın tek dileğim.



Hiç yorum yok: