17 Aralık 2009 Perşembe

S.Graz Maçından Geriye Kalanlar...

6 Maçta 18 puan yapılabilirdi,5 puan S.Graz maçlarında kaybedildi.Maçın tek amacı fazla forma şansı bulmayan oyuncuları görmekti.Oynayan futbolcular hakkında fikirlerimi belirteyim.
Barış: Bu takımda as ya da yedek yeri olduğuna inanıyorum.Kötü oynadığı gün oluyor ama mücadele gücü her zaman var.Futbol altyapısını Almanya'da aldığı için her zaman belli bir standardın üzerinde.Maliyet fayda indeksi yapsak bu takımda göze batmaz yani...

Caner:Rahmetli Vedat Okyar deyimi ile et mi balık mı anlamadı çoğu kimse.Sol bekten çok sol açık meziyetleri var.Şu aşamada performansı ile CSKA dan bonservisi alınmaya değer mi tartışılır.Bu takımda kalması için yetenekli bir sol ayaktan fazlasını yapmak zorunda.
Linderoth:Ben pes ettim.Artık kimsenin de beklentisi kaldığına inanmıyorum.Bu sezon başı sakatlıktan tamamen kurtulursa Rijkaard'ın sisteminde çok verimli olacağını düşünüyordum.Sezon sonu beklenmeden yollar ayrılmalı bence.İkinci yarı alacağı ücret karşılığı bonservisi verilmeli.Artık İsveç ligine dönme vakti onun için.

Aydın:Dün gece son maçı değildi belki ama bu takımda sona yaklaşıyor farkında değil galiba...2005 yılında Konyaspor maçında attığı golün ekmeğini 4 senedir yiyor doymadı ! Defalarca söyledim.Bu ülkede Galatasaray formasını sahada 1 dakika giymek için ne hayaller kuran binlerce genç vardır.Artık genç yetenek falan değil.Genç yetenek 17-18 yaşında olur.21 yaşında ama senelerdir futbolunun üzerine bir şey koymadı.Kewell'ın idmanda ciddi çalışmadığı için onu uyardığı haberleri çıkmıştı.Altyapıdan çıkan her oyuncu Arda seviyesine çıkamaz tabii ki ama bu hali ile Galatasaray'da oynaması futbol adına ayıp. Kesinlikle kiralık değil bonservisi ile gönderilmeli.Futbol düzeyi İ.B.B takımını kaldırır bu kafa ile.
Aykut:Bu takımın 1.kalecisi olacağına inanmıyorum,artık onun da inanması gerekiyor.Franco'nun
yedeği Ufuk olur.3.kaleci durumunda olmasını istemem bonservisini alıp bir takıma gitme zamanı artık bence.Çok iyi bir çizgi kalecisi ama ceza sahasına hakim değil.Simovic'in arkasında yıllarca bekleyen Hayrettin 1.kaleci olup yıllarca oynadı ancak Mondragon sonrası o kaleci kazağı direkt onun olmadı hiç.
Alparslan:Ümit Milli takımın sol beki iken bugün o da futbolu gerileyenlerden...A2 takım düzeyinde bile fark yaratamıyor izleyenler tarafından.Kiralık olarak gönderilip performansı bir sezon takip edilmeli bana kalırsa.
Çetin Güngör: A takımda ilk maçına Avrupa kupası maçında deplasmanda ve takım mağlupken çıktı.19 yaşında gelecek vaad ediyor.Yaşından beklenmeyecek sakinlikteydi.
Servet:Aklı hala Marsilya'da mı bilemiyorum.Nerede 2008 deki Servet?Şu anki performansı ile FB-Milan maçını anımsatıyor.
Emre:Çok az forma şansı buluyor ancak Servet ve Gökhan'ı görünce Puyol gibi kalıyor onların yanında.
Hakan Balta:Bu sezon formsuzluk konusunda Servet ile yarışıyor.
Ayhan:Geçen sezon sözleşmesini uzattı bu sezon yatıyor noktasına çekmek istemem konuyu ancak orta sahada güçsüz ve kontrolsüz oyunu ile çok hata yapıyor.
Mustafa Sarp:Bu sezonun sürprizi,dün sahaya girer girmez fark yarattı.Standardını oyun içinde koruyan ve mücadele gücünü sürekli arttıran sayılı oyunculardan.
Serdar Eyilik:Sezon başı kampının yıldızı,A2 nin sürekli oyuncusu.19 yaşında 2 sene sonra Arda mı olacak yoksa Aydın mı kendi karar verecek.
Keita:As takımın yıldızı.Dün sahada fark yaratmaya çalışan,ayağına bakılan oyuncuydu.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

6 netim var. hocada kanaat kullansa gecerim lan , son senem zatii