5 Aralık 2009 Cumartesi

Ayıpta Nirvanaya Ulaşmak...

Colin Kazım'dan sonra bir geçmiş olsun da Önder'e diyelim.Şanssız bir kaza geçirmiş haberlere göre...FB resmi sitesi saçmalıklarına bir halka daha eklemiş.Kazım olayında yalanladıkları haberi Kazım'ın yalanı ortaya çıkınca doğrulamak zorunda kaldıkları için bu kez temkinli davranmışlar diyeceğim ama insan bir sayfa yazı yazarda bir usulen geçmiş olsun demez mi yahu?Düşmanınız değil kendi oyuncunuz ayıp kere ayıp.Olay nerede nasıl olmuş olursa olsun insan hayatı mevzu bahis.Geçmişte yaptıkları ya da yapmadıkları ile o kadar saçmalığa imza attılar ki neredeyse sadece bu sitenin skandalları için ayrı blog açacaktım.Ama bu kez kendi futbolcusunun haberi bu şekilde veriliyorsa konuşacak ve yazacak bir şey yok.''Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir.
Evde sebebini bilemediğimiz bir hadise sonrası ''

Gece gezmesini yazacağın kadar bir geçmiş olsun yaz derler adama ama adam olsa tabii ki.Bunu yazacak zeka seviyesindeki kişiler yazının başında sonunda bir geçmiş olsun demekten aciz...Utanmasalar ''Beter olsun,ölmediğine dua etsin'' falan yazacaklar.Kazım ile ilgili yazdığınız elinizde patlayınca haberi kaldırmayı bilmiştiniz ya bence bu yazdığınızı da Önder görmeden kaldırın da yaptığınız ayıp yanınıza kalmış olsun en fazla.Bir insan kendisi ile ilgili yazılan haberi bu şekilde görünce kesilen bileğinden daha fazla acı duymuş olur herhalde.

Yazının tamamı...
Futbolcumuz Önder Turacı sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir.
Evde sebebini bilemediğimiz bir hadise sonrası sağ el bileğinde radial atar damarında ve el bileği kirişinde kesik oluşmuştur.
Daha sonra ailesi tarafından Ataşehir'deki bir polikliniğe sonrasında da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştür.
Sabah 10'da Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyata alınan Önder Turacı, iki saat süren başarılı bir operasyon geçirdi.
Sağ el bilek seviyesindeki kesi ve buna ait damar ve kirişler primel olarak onarıldı.
Bir gece hastanede kalacak olan Önder Turacı'nın yarın taburcu edilmesi bekleniyor; oyuncunun bir hafta on gün içersinde de antrenmanlara başlayabileceği açıklandı.

2 yorum:

birkan dedi ki...

Fenrbahçe resmi sitesi en çok hiti senden alıyor sanırım.
Aziz'e biryerlerden tüyo gelmiştir kavgaya karıştı elini kesti diye.

TANGO dedi ki...

Futbolcumuzun bile dememişler . Futbolcunun diye bahsediyorlar. Sanırım Samandıra'ya geldiğinde bavulları toplu halde bekliyor olacak yöneticiler. Bu nedir ya. Fırat bu defa söylenecek bişey yok.