26 Ocak 2009 Pazartesi

Yan Hakeme Su


Ümit Karan küfür etti,etmedi tartışmaları bir kenara,bazen futbolcular hakemi sahada küfür etmekten daha beter edip yine de ceza almıyorlar...
Ancak Ümit ayıp etti ! Yan hakeme su atacaksan R.Carlos gibi şişeden atacaksın,öyle yerdeki suya vurup sıçratmak olmaz.

4 yorum:

cikkoleite dedi ki...

O degilde zemin ne kadar kötüymüs resimde cok daha iyi görülebiliyor.Ben yönetimin burda Ümit Karan´i sucsuz görüp ceza vermemesine cok sasirdim.Öyle yada böyle gördügü karta kadar sürekli hakem ile ugrasti Sabri kardesimizin de destegini alarak.Faul bekledigi pozisyonda bile faul alabilmek icin kendini abartili bir sekilde yere birakti sonra da kendi kendine neyin isyanini verdi acaba.Bir oyuncu küfür etmeyecek,agzindan kötü bir söy cikmayacak ama onun disinda sahada yapmadigi sahtekarlik kalmayacak.

Olcay Mutlu Akbaba dedi ki...

Blog maalesef renk zenginliğini kaybedip sari kirmizi renklerin hakim olduğu bir hal aliyor. Hele de " kötü örnek örnek olmaz" lafini unutup her olayi "fenerbahçe de yapti ceza almadi" ya getirmek... Hiç bir futbol severin tasvip etmedigi hareketler bunlar. Ama galatasaray' daki bu agresiflik ayri bir inceleme konusu olmali

fabrizio dedi ki...

forumu kısa süredir takip ettiğini düşünüyorum. zira burada sadece Galatasaray Galatasaray çığırtkanlığı yapılmıyor. Fenerbahçe Galatasaray'ı 4-1 ile geçerken magnet, sabahtan akşama kadıköy anılarını anlatıyor. biz de hangi rengi tuttuğumuzu düşünmeksizin keyifle okuyoruz.

magnet önceden haber girdiğinde ara ara fenerbahçe-galatasaray çekişmesine de dönüyor. ayrıca yorumlardan da takip ederseniz blogda dönem dönem keyifli renk atışmalarını da görebilirsiniz.

neden bir savunucu rolü üstlendim bilmiyorum. Sanırım uzun zamandır takip ettiğim ve okumaktan zevk aldığım blogun böylesine iki haberde 'galatasaraycı' damgası yemesinden sonrasında da olayın galatasaray'a bağlanmasından olabilir.

Adsız dedi ki...

Bu yazının yazarı Roberto Carlos'un bu fotoğrafını koyarak çok ayıp etmiştir. Ne kadar ayıp gerçekten de. Birileri federasyon tarafından korununca bunu örtbas etmekti zaten bizim görevimiz değil mi? Çifte standarta isyan edene fanatik etiketini yapıştırıp geçiveriyorsunuz, lafı atıp "sen fanatiksin,bense futbolseverim" deyip üzerinize düşen her şeyi yerine getiriyorsunuz futbolu kurtarmak adına. Ben Galatasaraylıyım, takımımın lehine ya da aleyhine olan her hata beni rahatsız ediyor, dünü örnek göstermek hiç de yanlış değil bence. Fikrim bu, kimsenin destek çıkmasını beklemiyorum.