9 Ocak 2009 Cuma

Marco Van Basten

'' İmkansız görünen pozisyonları gole çevirmesiyle ünlü olan bir oyuncuydu. 88’de Sovyetler Birliğine attığı inanılmaz voleyi hatırlayın. Bir golcüde olması gereken tüm özelliklere sahip, yüksek tekniğiyle de ceza alanı içinde durdurulması imkansız olan bir oyuncuydu.”

Hagi'nin Van Basten hakkında söyledikleri.

3 yorum:

cikkoleite dedi ki...

Bazi oyuncu yorumlarinda fena halde "yüzeysellik" var Hagi´nin.Van Basten icin kime sorsan ayni seyleri söyler zaten.Insan bu seviyedeki adamlardan daha özel,farkli seyler bekliyor .

TANGO dedi ki...

Şu Hagi'nin bir Kayseri deplasmanından sonra takım otobüsünün kapısından Galatasaray taraftarları için söylediklerini de yazsanız da bazılarının gözündeki ilah Hagi'nin bir de o yönünü görsek. Ayrıca iyi futbolcuydu lafım yok ama neden iyi oyunculardan iyi insan olmaları da beklenir anlamam. Herkes Rıdvan değil ki sahadaki zekasını ve kıvraklığını konuşurkende gösterebilsin.

Pardaillan dedi ki...

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/04/14/yaz06-80-134.html Fenerli basının yazdıklarının etkisinde kalmamak lazım olayın doğrusunu okuyup anlayalım önce sonra Hagi'nin seviyesini Rıdvan'ınkine düşürelim, hatta Rıdvan'ı üstün görelim. Bizim ilahlaştırdığımız adamın lafıyla bitireyim mesajı: "Göt yok düşünmek o sadece oturmak ama sadece kafa var düşünmek"