30 Ocak 2009 Cuma

Bazı Oyuncular !!!

Nural, rekabetin 100.yılı nedeni ile resmi sitelerin olaya bakış açısını belirtttiğim yazı için kendince bir savunma yaparken,''Resmi siteleri de TRT'ye benzetirim. Her zaman olan değil, olması gereken yazılır''demişti...Velev ki !!! öyle olsun...Eğer yukarıdaki haberin verilmesi gereken şekil bu ise o zaman siteyi hazırlayanların ağır bir kompleks içinde olduğu tekrar belirtmem gerekir.Diğer kulüplerden kimse yokken Galatasaray adının ve futbolcu isimlerinin yazılmaması için gösterilen yoğun çabayı ne ile açıklayacaklar?
Aynı kompleks, Emre transferi duyurulurken geçmişte oynadığı kulüplerden İnter ve Newcastle United yazılırken Galatasaray'ın yazılmaması ile de gösterilmişti.
Bunlar ucuz numaralar ve 102 senelik kulübün itibarına gölge düşürmez ama çapı,vizyonu bu kadar olanlara resmi site sorumluluğu vermekte hata bence.
Nural kardeşim sitenin bir haberi vermemesi senin için olduğu kadar benim içinde çok önemli olmayabilir.Ancak haber verirken de bu tip cambazlıklar yapılmasa daha iyi olur değil mi?

Hiç yorum yok: