6 Ocak 2009 Salı

Roman Havası !

Bu formayı Kosecki'nin üzerinde görmedim diyenler parmak kaldırsın...Her Galatasaray'lının kalbinde yaradır bu maç.Rotariu'nun çizgiden içeri atamadığı top kara saplanmış ve tur orada gitmişti.Bizi eleyen W.Bremen kupayı kaldırdı Mayısta.O gün maçta olanlar öyle bir anlatır ki sanki tüm İstanbul günlük güneşlik sadece Ali Sami Yen'in üzerine kar yağıyormuş o derece yani.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

ümit aktan "kosecki o topa taksi tutsa yetisemez" deyivermişti bi macta, koseckiyi öyle hatırlarım .

Her Yol Roma dedi ki...

haha, bu blogu yorumlarıyla karıştıran bi arkadaş var, sütlü bişeydi, ona linki gönder hocam..

postu ilk gördüğümde şaşırdım, bizim yorum sayfası mı çıktı diye, sonra anladım ki sen de fotoyu görünce dayanamadın, bastın werder bremen postunu..

acayip bi maçtı, yaş ufak tabi hayal meyal hatırlıyoz ama o günkü kar, rotariu'nun topu unutulmaz. kosecki de şu lige gelmş en kral adamlardandır..

saygılar..

Unknown dedi ki...

ama kendimi savunmak durumunda kalmayım lütfen. sadece saka yaptım. ha! burası yeri deil derseniz onada saygı gösteririm. kimseyi kırmak, kimseyle polemiğe girmek istemem. yaparım şakamı kendimi eglendiririm. alınan dosyalarımdan ve sizlerden özür dilemiştim bidaha dilemek gerekirse gene dilerim. futbolu fazla ciddiye alanlarla dalga gecilmesi gerekir bence... futbol sadece futboldur bence..