9 Kasım 2010 Salı

T.T.Arena'dan Son Görüntüler #6




4 yorum:

Hakan Özkan dedi ki...

Muhteşem görünüyor! İnşallah orada her şey çok daha farklı gelişir...

Muratonovic dedi ki...

sonunda bitti yani.. Helal olsun, kiskandirici.. Kayseri stadi ile birlikte Turkiye'nin en guzel iki stadindan biri olmus, darisi diger kuluplerin (Trabzon, Bursa, Eskisehir ..) basina..

Yalniz sunu da soylemek lazim, cok gec kalinmis bir stad.. Ilk stad projelerinin ortaya atilmasi belki 10 yil oncelerine dayanir ama yillarca altindan kalkilamadi.. Bir ara Sami Yen yikilcak diye Olimpiyatta oynandi maclar ama kimse kazma vurmadi Sami Yen'e felan.. Bunu niye yaziyorum.. Galatasaray'in bugunku durumuna gelmesinde bu stad belirsizliginin de rolu vardir biraz.. 2000'li yillardaki o takim hep geriye giderken stadin kucuk ve eski olmasi, Olimpiyat stadi macerasi gibi nedenler hep Galatasaray'in ulastigi seviyede kalmasini engelledi.. Istenilen sonuclar alinmadi, stad gelirleri sportif basariyla beraber yeterince artamadi, kaliteli futbolcular gelemedi gibi..

Sonuc itibariyle evet stadin bitmis olmasi guzel, ama neden 5 yil once bitmedi diye de sorgulamak lazim ? Bu stad bes yil once bitmis olsaydi bugun ne Bursaspor sampiyon olabilirdi, ne de Galatasaray son 5 yilda sadece bir kez sampiyonluk kupasi kaldirabilirdi.. Bugunku durumunda da olmazdi..

ultrAs dedi ki...

bir şey dikkatimi çekti.koltukların rengi hep kırmızı.sarı koltuk rengi de olucakmı bi bilginiz varmı?.renk uyumu açısından aynı anda sarı ve kırmızı olması çok daha güzel ve etkileyici olur..

bu konuda bir bilginiz varmı sevgili blog yazarı?

FIRAT dedi ki...

@ ultrAs

Bir ara tüm koltukların kırmızı olacağını okumuştum bir yerde ama net bir bilgim yok açıkcası...