19 Kasım 2010 Cuma

Hagi Kurban Olarak Misimovic'i Kesti...

Ne akıl ne de mantıkla açıklanacak gibi değil Misimovic'in kadro dışı bırakılması...Sakatlıktan çıkan Kewell'ın etkisiz futbolu nedeni ile şu anda Baros ve Arda'nın da sakatlığını göz önüne alırsak takımda gerçekten futbolcu ya da yetenekli denecek 2-3 kişiden biridir Misimovic...Yaptığı maç sayısı gol ya da asist adetlerine bakarak asılacaksa ondan önce çok adam girer sıraya.Bu adam Bulgaristan ya da Romanya liginden gelmedi,Bundesliga'nın en önemli oyun kurucularından biriydi.Tekrar anlatmaya gerek yok,5-10 sene önce değil (Kewell'ın Leeds ya da Liverpool'daki ilk yılı gibi) son iki senede Bundesliga da neler yaptıkları blog arşivinde var.
Fenerbahçe Colin Kazım'ı adam ederken eğer Galatasaray,Misimovic gibi bir futbolcu ile saha içi ve saha dışında sorun yaşıyorsa,önce sorunu kendi içinde arayacak bence.Adam daha iki gün önce Bosna Hersek ile maça çıkıp asistini yaptı.Topu forvet arkasında alıp Arda ve Baros ile oynaması gerekirken defansın önüne gelip top almak zorunda kalan onu da Mustafa ve Barış'a atıp geri alamayan adamdan kim kaç gol,kaç asist bekliyordu sahada söyler misiniz?
Yetenek ya da iş ahlakı olarak,Mustafa,Ali Turan,Gökhan,Servet,Barış,Serdar kadro da iken ilk kurban Misimovic ise söylenecek ne kalıyor geriye?

3 yorum:

Ozan dedi ki...

Topu forvet arkasında alıp Arda ve Baros ile oynaması gerekirken defansın önüne gelip top almak zorunda kalan onu da Mustafa ve Barış'a atıp geri alamayan adamdan kim kaç gol,kaç asist bekliyordu sahada söyler misiniz?

allerine sağlık işte bu ama adama karaktersiz diyenler var bu klübe haginin varisi diye adam gelmesin beklentiler büyük oluyor sıçıyoruz

s'ius dedi ki...

yahu bizimkiler iyicene cılkını çıkardılar bu işin.. ne bağ kaldı ne bostan.. misimoviç'i yönetim gelecek sene düşünmüyor zannımca.. ve bu yönde hagi'ye ağız verdiler.. zaten yaptıkları sözleşmede pek bi işgüzar.. 2milyonu peşin vermişler.. eğer geri kalan para ödenmesse oyuncu kiralıkmış gibi sayılacak ve takımına geri dönecekmiş pehh..

peki bu yönetimi kim istiyor? onlar göreve gelirlerken ömürlükmü imza attılar? daha ne bekliyorlar.. bıraksınlar bu işleri.. iyicene yerel takıma çevirdiniz cimbom'u.. madem temizlik yapacaksınız önce kendi masanızı bi temizleyin!

unknown dedi ki...

rezalette son perde..