7 Mayıs 2009 Perşembe

İyiler Mutlaka Kazanır...

Essien havadaki topa öyle bir vurdu ki gelişine, mahkemeye versen çıkmazdı o top...Kimsenin yapacağı birşey yoktu golde.Gönlüm Barcelona'dan yanaydı ama ilk maçtan evine 0-0 ile dönen Chelsea o dakikadan sonra kontrollü oyununa devam etti.Henry'nin sakatlığı hücum organizasyonunu sekteye uğrattı.Eto'o sahada gezindi durdu neredeyse.


Bu tip maçlarda 2.golü bulursan maçı alıp gidiyorsun büyük ihtimalle.Valdes kritik iki top çıkarınca Barcelona umudunu maçın sonuna kadar taşıdı.

Bence maçta tartışılan pozisyonlar içinde tek penaltı olan buydu.Burada ya çalmayacaksın ya da çalıyorsan penaltıyı vereceksin.

Başta Bülent Korkmaz maça eşorfman ile çıkan tüm teknik adamlara gıcık oluyorum.Sanki lise öğretmeniymiş gibi giyinmek nedir yahu ? Çok mu zor milyonların önüne takım elbise ile çıkmak.

Ballack iki seneye kalmaz ya Fenerbahçe'ye gelir ya da Almanya'ya döner.Artık ayaklarından çok çenesi çalışıyor panzerin.
Guardiola ve Hiddink bu pozu verdiğinde maç 1-0 devam ediyordu.Sanki ''Sen boşuna heveslenme futbolun Tanrısı varsa son dakikada bile olsa yanımızda olacak der'' gibiydi.

Bütün maç kötü oyanayan Dani Alves'in 90+2 de ceza sahasına yaptığı tek iyi orta kafalardan sekip Messi'nin önünde kaldı.Messi'nin pasında İniesta sağ ayağının dışı ile yaptığı sıra dışı vuruş ile maçı,turu herşeyi Barcelona'ya çevirdi.Çevremdeki izlenim şu...Herkes neredeyse tuttuğu takım ya da Milli takım gol atmış kadar sevindi bu gole.Barcelona bu sene oynadığı fantastik futbol ile tüm dünyadaki sempatizan sayısını artırdı.

Bu tip sevinçlere çıkarılan sarı kartlara karşı olduğumu daha önce yazdım.O sırada neyi düşünür ki insan ? Değil sarı kart,lisansını yırtarız deseler çıkar o forma !

2 yorum:

Oğuz Serdar dedi ki...

son cumlede sapina kadar haklisin. gommus adam o golu, kibarca mi sevinecekti bir de.

Tunç Komutekir dedi ki...

neden durduk yerde Fenerbahçeyi işin içine katarsınız ki.