2 Mayıs 2009 Cumartesi

Barçaladı !

The show must go on ! Şov devam etmeliymiş ha...Al sana şov derler adama. Her kim Türkiye'de işkence yoktur diyorsa inanmayın kuyruklu yalan...Bu maçı izledikten sonra Süper ! lig maçı izlemek işkencedir kim ne derse desin.Bütün bir gün boyunca kimseyi arayıp plan yapamadım akşam maç var diye.Bir yandan ulan bir Cumartesi akşamımız var boş ver maçı derken,bir yandan da oğlum bu maç Real Madrid-Barcelona maçı kaçar mı yahu dedim durdum bütün gün ve evde çerez-cola-dondurma eşliğinde maçı izlemeye başladım.

Maçın başındaki goller erotik bir yayının habercisiydi ancak maç sonu Madrid'liler için tam bir porno olarak bitti.Raul,Santiego Bernebau'da tam 6 kez santra yaptı düşünün ! Messi, mesih olduğunu tekrar ispatladı dünyaya.İki takım arasındaki puan farkı 4'ten 1'e inebilecekken 7'ye çıktı.Öyle bir pas trafiği vardı ki sahada Real Madrid gibi bir takımın bile başını döndürdüler.Bu geceki oyun ve Real Madrid'in dağılışını görünce hafta arası Messi ve Barcelona'yı kilitleyip Londra'ya 0-0 ile dönen Hiddink'e saygım arttı.Bu Barcelona'yı alt etmek için Hiddink gibi bir kurt olmak gerekiyor zaten.Barcelona,Chelsea'ye elenirse CL kazanamayan en iyi takım olarak tarihe geçer bence bu kadro.

Guardiola,şampiyon olmak istiyorsak kazanmamız gerekiyor demişti maç öncesi.Bu kadar rahat olacağını o da tahmin etmemiştir.Fark 7 puan ve Real Madrid'in daha zor bir fikstürü var.Barcelona şampiyon diyebiliriz artık bu maçtan sonra.

Hiç yorum yok: