18 Nisan 2009 Cumartesi

Cahil Cesareti

''Ya bişi söylemek istiyorum. Bu Van Hooijdonk, Hagi, bunlar gibi birkaç tane daha var, neden bu adamlar zırt pırt İstanbul’a geliyorlar? Neden burada takım kovalıyorlar? Burada yeteri kadar antrenör var, gitsin kendi ülkesinde Ajax’ı çalıştırsın, Feyenoord’u çalıştırsın. Gelmesinler İstanbul’a”

Ne fizik kondüsyon,ne teknik,ne taktik ne de yan toplar Türk futbolunun en büyük sorunu...En büyük sorunumuz eğitimsizlik.Sivri dili ve samimiyeti ile sempatik geliyor bazen insanlara Sergen ancak bu kadar sığlık olmaz artık.Sözünü ettiği kişiler oynadı kulüplerde efsane olmuş ve Türkiye'ye geldiklerinde büyük bir özlemle baştacı edilen insanlar.Keşke o da zamanında bir Avrupa ülkesinde örneğin Hollanda'da, Ajax'ta efsane olsaydı da onuda bugün önemli bir maç öncesi davet edip fikirlerini sorsalardı.At yarışı ve kumardan kafasını kaldıramadığı için bugün oturup KÜÇÜK Hakan ile konuşabiliyor ancak.

3 yorum:

Arkhe dedi ki...

İlk zamanlardaki sempatikliğini kaybetti, artık yorumları batıyor. Batuhan'ın gece hayatına laf ediyor, kendi neydi hiç düşünmeden. Perşembe günü de Volkan'ın tribünlere yaptığı hareketi "Sen kimsin? nasıl bir futbolcu böyle bir şey yapar? Neden yapar? Aklım almıyor. Sana küfür de etseler susacaksın, sen yapamazsın" diye eleştiriyordu, Kadıköy'de oynanan İstanbulspor-BJK maçı sonrası tribünlere gösterdiği orta parmağını unutarak..

Adsız dedi ki...

Sığ değil de sığır diyelim.

eurostadiums dedi ki...

geçenlerde sığırlığın en üst seviyesine çıktı.futbolculuğunda yemediği halt kalmayan sergen batuhan'a kızdı.hadi hakan ünsal kızabilir,rıdvan kızabilir,hakan şükür kızabilir ama sen kimsin sergen yaa?
batuhandan daha fazlası yaptığını bilmeyen var mı?