1 Nisan 2009 Çarşamba

Arkan Sağlam mı Lincoln?

Markanı değil arkanı sağlama al Lincoln...Yöneticiler Lincoln'ün arkasındayız demediği sürece arkan sağlam zaten merak etme.Paşazade Lincoln bir haftalık kafa izninden dönmüş nihayet. Adnan Polat,Adnan Sezgin ve Bülent Korkmaz'ın yönetimsel zaafları nedeni ile konu bu noktaya kadar geldi.Takım sporlarında yıldız sporcular dünyanın her yerinde biraz sorunludur ya da özel ilgi ve muamele isterler.Nasıl Alex ile Gürhan yönetimden aynı ilgiyi görmüyorsa genel anlamda, siz Mehmet Güven ile Lincoln'e aynı muameleyi yapamazsınız.Adnan Polat bugün Bülent Korkmaz'ı çağırıp sen artık teknik adam değilsin yardımcı antrenörsün,teknik adam Nezih Ali Boloğlu diyecek olsa orada kalır mı Bülent Korkmaz...Hamburg maçında skor çok kritik iken oyundan alınan ,Trabzonspor maçında maçın kaderini değiştirecekken ısrarla oyuna sokulmayan,ihtiyaç duyulan Hamburg maçında gene sahaya sürülen ve maç 2-2 olup tur giderken gene çıkarılan ve yerine Mehmet Güven alınan !!! ve son Eskişehirspor maçında yine oyuna alınmayıp maç boyu yedek kulübesinde sözde disiplin şovu yapılırcasına oturtulan Lincoln sadece ülkesine gidip bir hafta dönmüyorsa efendi adammış.Başkası olsa mesela Bülent Korkmaz'ın kendisine 15 günlük süreçte bunlar yapılsa herhalde o teknik adamı döverdi.Konuşularak çok kolay çözülecek konu kangren olmuştur şu saatten sonra.
Neredeyse lig bitecek bu süper ! ligimizin asist kralı hala Lincoln.Yönetici adı üstünde yöneten kişidir.Ortada Lincoln diye bir sorun varsa bunda bana kalırsa en az suçu olan Lincoln'dür.

1 yorum:

PENNEARABIATA dedi ki...

Bu konuyla ilgili düşüncelerimi biliyorsun zaten sana katılıyorum. Adnan Polat'ın basın toplantısında söylediği şu cümleler zaten olayın kangren boyutunu aştığını gösteriyor; "Lincoln dönünce kendisiyle bir görüşme yapacağız. Şampiyonluk yarışında kalan 9 haftada kendisinden faydalanmak istiyoruz." Daha söylenecek birşey yok, yönetimin karakteri falan kalmamış. Lincoln'un kanına girip onu yine işimiz düştüğü için kullanmak istiyoruz diyorlar heralde.