20 Kasım 2008 Perşembe

Centilmen Yöneticiler



Yakından tanıyanlar,Aziz Yıldırım'dan çok daha fanatik olduğunu söylüyorlar Ali Koç'un...Eskişehispor maçından sonra rakibe yazık olduğunu söylemişti.Bu tip aklı başında demeçler futbolumuzdaki kalite ve gereksiz gerginlikler için güzel ama keşke bunu haksız yere maç kazanan takım yöneticileri ve futbolcuları o maçlar sonunda da yapabilse.Bizim kültürümüzde genelde ayağımıza basılınca ağlamak var nedense.Ankaraspor maçında rakibin maçın 7.dk. da penaltısı verilse ve 32. dk.da faul olmayan bir pozisyon sonrası kullanılan atıştan gelen gol olmasa maç daha farklı olabilirdi.Kimse çıkıp sabaha kadar oynasak zaten bizi yenemezlerdi demesin, bu bariz hatalar maç 2-0 iken değil 0-0 iken oldu.Gaziantepspor,Hacettepespor,Kayserispor yendi ise Fenerbahçe'yi,Ankaraspor'da hayli hayli yenerdi.

5 yorum:

TANGO dedi ki...

Bu senin bakış açın. Bardağın boş kısmını görmeye çalışıyorsun. Gaziantep, Kayseri, Hacettepe kaç kere yenmiş ki Ankara'da hayli hayli yener diyebiliyorsun. Size dört attık. Dört yediğiniz takımla berabere kaldık. Maçları tek başına değerlendirirsen bir anlam ifade eder. Yoksa onlar yendiyse buda yener demek en basitinden saflık olur. R.Carlos'un pozisyonu faul mü değil mi diye tartışmak çaresizliğin işareti. Sanki 18 in üzerinde bir faul. Yada tehlikeli bir orta yapıldı. Bir duran top orgnizasyonu. O golü hareketliyke nyemek daha kolay defans daha dengesiz yakalanabilir. Göz göre göre paslaşıp gol oluyor.Hareket faul değildi deniyor. Bu kadar ucuz değil ya. Penaltıya lafım yok ama bu futbol tarihinde olupta verilmeyen 1000 penaltı falandır. Bu ucuz hesapları bir Hıncal bir Gökçek bir de sen yaptın.Aferin.

FIRAT dedi ki...

Galatasaray-FB maçında hakemin hareketini konuşurken( Lugano'nun Baros'a teması olan pozisyonda önce direkt hareket işareti yapıp sonra endirekt kullandırması)o hareketi bile ''Belki atışın kullanılacağı yere giderken elini öyle yaptı''gibi tuhaf açıklamalar yapmıştın.
Ben durumdan vazife çıkarmıyorum görülen, herkesin hem fikir olduğu somut gerçekleri söylüyorum sen ise ihtimaller üzerinden izafi yorumlar ile durumu kurtarmaya çalışan açıklamalar yapıyorsun.
1000 tane çalınmadı 1001. de çalınmasa ne olur demek senin mantığın futbolun gerçeği değil.
Ucuz hesap bizim işimiz değil,olmaz da.Bir maçta sonucu direkt etkileyecek 4 hakem hatası rakibin alehine,sizin lehinize oluyorsa o ucuz hesaplardan bir tane daha yapında aldığınız 3 puana şükredin bence.

TANGO dedi ki...

Hıncallaştın ya gerçekten. 3 hafta önce makara yaptığın Fenerbahçe ile aranda 1 puan kalınca maçları didikleme başladın. Servet'in kol böreği ve Baros'un pazı sarması gollerini unutmuş görünüyorsun. Bu sezonun en tuhaf açıklaması sana ait ayrıca. Sizi kadıköy'de balıan yendiğimizi, selçuk'un da kaval kemği ile toa vurduğunu söyledin. Tıp okumadın da bal da mı yemedin?

hakang dedi ki...

Evet Fıratçım üzülerek söylüyorum ki durumunuz gerçekten kötüye gitmiyorda. Biz biraz toparlandık neşen kaçtı bakıyorum. Bana bu aralar mesaj da atmıyorsun üzülüyorum artık. Bu arada Fırat beni geçengün aradı. Bayan basketbol maçını sordu. Sanırım o kunuyu sitede işleyecekti ama skoru öğrenince vazgeçti.:)

FIRAT dedi ki...

HakanG biz burada sadece futbol yazıyoruz fark etmedin galiba...Senin düşündüğün gibi olsa voleybolda sizi 3-1 yenip, eledik onu yazardım.