20 Kasım 2008 Perşembe

Avusturya:2-Türkiye:4

Lig,Avrupa kupası vs. bu kadar yoğun trafikte bir de Milli takımlar niye maç yapar anlamsız.Bir turnuva öncesi olur anlarım.Bu gece oynanan Milli maçların hiçbir ülkeye faydası olduğunu sanmıyorum.Tuncay müthiş goller attı.Nihat,Hamit,Arda bu takıma dahil olunca çok kaliteli bir takım olacağız yeniden.Bir de ağızları ile kuş değil devekuşu tutsalar takıma giremeyenler var,Mehmet Topuz,Fatih Tekke vs. onları saymıyorum bile.Fotografı özellikle koydum.Nur içinde yatsın,rahmetli Kazım Kanat Aurelio'ya sallardı para ve kariyer için Milli takımda oynuyor,Avrupa'ya giderse gelmez bir daha Milli takıma diye.Çocukluğunda da Fenerbahçe'li olan Emre'den çok daha fazla hizmeti oldu bu kısa sürede Milli takıma.

7 yorum:

TANGO dedi ki...

Konu Emre'ye sallamak olunca kendini kaybettiğin konusunda bir tereddütüm yok artık. Niyetin Aurelio'yu övmek mi yoksa Emre'ye sallamak mı diye sormuyorum bile. "Çocukluğunda da Fenerbahçe'li olan Emre'den çok daha fazla hizmeti oldu bu kısa sürede Milli takıma." diye yazmadan önce yutkunacaksın hazmedeceksin öyle yazacaksın. Sırf Fenerbahçe'ye transfer oldu diye defterden sildiğiniz (ısrarla söylüyorum sadece Fenerbahçe'ye gittiği için.Yoksa bugün Florya'ya dönseydi Okan gibi o tribünlere çağrılacaktı) Emre'nin Milli takımlarda oynadığı 140 maçı var. Yüzkırk. Bunların 67 tanesi A takım seviyesinde. 5 i A milli takımda olmak üzere attığı 37 golü. Kazandığı bir Dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü var. Sadece 29 maç oynamış ve 2 golü bulunan Aurelio'y nağme düzeceğim diye kimseye haksızlık yapmayacaksın.

FIRAT dedi ki...

Hak ettiği için sallıyorum takıntım olduğu senın kuruntun.
Artık Allah aşkına Galatasaray'lılar Emre'yi kıskanıyor demeyin komik oluyor diyecem komik bile değil artık saçmalama boyutuna geçti.7 senedir üst üste doğru dürüst 2 maç oynamayan birini kim kıskanır.Yuh yani.İnter,Newcastle kariyerine bak.Fenerbahçe'ye geldiği için diye yapılıyor sanıp paronaya yapıyorsun ama yıllardır böyle.Senin Emre Güngör'ü ya da Uğur Uçar'ı kıskanma ihtimalin ne ise inan bizimki daha az bir ihtimal.Kaldı ki Uğur'un diz kapağı kırıldı,baldırı çekmedi yani.Bu sezonda değişiklik yok Milli takımda ve kendi takımında doğru dürüst 2 maç oynayamamış birinden söz ediyoruz, sakin kafa bir daha düşün istersen.Çıkar sahaya 3-4 gol atar,2-3 asist yapar o zaman sallarsam art niyet ara ama HİÇ olan bir kişiden söz ediyoruz.
Araştırmalı gazetecilik yapıp gezinmişsin internette kariyeri için ama,Avrupa 3. deki katkısı tartışılır grup maçları bitmeden baldırı çekmişti gene.
büyük harfler ile tekrar yazıyorum anla diye.
FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDUĞUNDA, SALLADIĞIMIZDA BİZİ MAHÇUP ETMESİ İÇİN DUA ETTİNİZ BELKİ AMA EMRE GENE AYNI EMRE 2 MAÇ OYNAR, 3.MAÇTA
BALDIRI ÇEKER. AKLI BAŞINDA HİÇBİR GALATASARAY'LI DA KENDİNE BİLE FAYDASI OLMAYAN BU ETKİSİZ ELEMANI KISKANMAZ,DALGASINI GEÇER SADECE,İNAN BANA ARTIK :))))

TANGO dedi ki...

Laf kalabalığı yapma. Aurelio'nun emeği Emre'den çok dersen milli takıma, gülmek için yerimden kalkmam gerekir. Zira ağızla gülünmez bu lafa.

FIRAT dedi ki...

Gerçek yüzüne çarpılınca kendine geliyorsun ama tam olmamış,Hazır ayağa kalkmışken Emre'yi Milli takıma katkıları nedeni ile alkışla oturmadan ya da oturma ona yer ver o sakat ayakta kalmasın.Yazdığım herşeye sen değil Ömer Çavuşoğlu ya da Selçuk Yula bile gık diyemez.Emre ne yaptı ya da yapmadı ise yazıyor orada daha fazlası değil.Kalabalık değil yani laflar sadece gerçek.Acı ama sizin için GERÇEK :)))

TANGO dedi ki...

Bırakta buna okuyanlar karar versin. Konumuz Emre'nin sakat olması yada olmaması değil. Aurello'nun milli takıma hizmeti Emre'den çok demen için Emre ile ilgili bir sorunun olması lazım. Yoksa benim Aurelio ile bir sorunum yok. Bu blogta Emre ile yazdığın her yazı hakaret ve aşağılama üzerine. Bu adam hiç bir bok değilde neden yaşayan en iyi 100 futtbolcu içinde adı geçiyor. Sakatlığa bu kadar takmış biri olarak Linderoth dururken Emre'ye hala laf söyleme taş olursun.

TANGO dedi ki...

Ya Emre'ye laf söyleyen sen bütün bir sezon Lincoln'e gıkını çıkarmadın. Bütün sezonu 5 golle tamamladı. Şimdilerde 6 gol attı diye Alex'le kıyaslamaya başladılar. Ama o da tam senin söylediğin gibi 2 maç oynayıp 3. maç sakatlananlardan. Emre'ye bakmaktan önündekileri göremiyorsun.Aslında görmek istemiyorsun. Emre sende bir yaradır. Çünkü ısrarla Emre ile ilgili yazı yazmanın başka bir açıklaması olamaz. Bu kaçıncı Emre'ye sallaman. Galatasaray ve Ankaraspor maçlarındaki performansı mı seni tedirgin etti yoksa. Dua eden biri varsa o da senin zihniyetindeki Emre düşmanları.

hakang dedi ki...

Fırat gerçekten senin Emre takıntın var bunu kabul et. Ne zaman Emre konusu geçse hemen sallıyorsun ki bu gayet hoş oluyor. Ama sen Emre konuda geçmese bile sallıyorsun. Herhengi bir ön libero bile olsa evirip çevirip Emre'ye sallıyosun. Hatta yakında sol ayaklı bir oyuncu için yazı yazssan bile FB de Emre de hep sakat diye bir not yazacağından kokuyorum. Hayır yakından tanısan aranızda bişey geçti dicem ama zannetmiyorum. Adama senden baya küçük.