5 Ekim 2008 Pazar

Milli Takım Aday Kadrosu


Kaleci:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)
Savunma:
Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe), Gökhan Zan (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Çağlar Birinci (Denizlispor), Uğur Boral (Fenerbahçe)
Orta saha:
Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Topuz (Kayserispor), Caner Erkin (CSKA Moskova), Arda Turan (Galatasaray)
Forvet:
Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Beşiktaş), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

4 yorum:

TANGO dedi ki...

Bu performansıyla Beşiktaş'tan Gökhan Zan'ı çağıracağıma Sinan Engin'i çağırırım. En azından maç arası hakemlere baskı yapar.

Adsız dedi ki...

Baskı için çağırmana gerek yok Sinan Engini. Skor kötü olsun oda stadda olsun yeter. Hemen şöle konuşur. Bu sene karar aldık hakemler hakkında konuşmayacaktık ama der ve başlar saymaya. Bu arada gökanın bu performansıyla 2. amatörde mücadele eden maliye spora alırmısın sayın genel kaptanım.

Sinan Çakmak dedi ki...

Bu adamdaki mevlüt aşkını anlayamadım gitti...

FIRAT dedi ki...

Avrupa Şampiyonasında Portekiz ve Çek Cumhuriyeti maçlarında oynatılması doğru bulmamıştım ama eleme grubu maçlarında Bosna Estonya gibi maçlarda aday kadro da düşünülmesi normal.Bu sezon Fransa ligine de çok iyi başladı,Karim Benzema'dan sonra ligin en golcü oyuncusu...6 maçta 4 gol attı.Milli takımda sağ kanatta değil forvette oynatılması gerekiyor bence.