20 Ekim 2008 Pazartesi

90+6

Uzatmanın uzatması olan 90+6 da golü atan değil yiyen takım Fenerbahçe olsa ne olurdu acaba? Şekip Bey,Başkanından icazet alıp şöyle bir açıklama yapabilirdi: ''Kulübe 24 saatte 100.000 fax geldi. !!! Lig maçlarına bundan sonra Paf takımı ile çıkacağız''

4 yorum:

Emre Yılmaz dedi ki...

eline sağlık süper yakalamışsın

TANGO dedi ki...

Hala aynı yerdesiniz. Avrupa şampiyonasında aynı Semih 90+5 de golü attığında da süre dolmuştu ama sevinçten kafanız tavana çarpıyordu. Golü Fenerbahçe atınca işin rengi değişiyor değil mi? Kimse Ankaraspor'un uzatmada attığı golü konuşmuyor. Varsa yoksa Fenerbahçe. anlamadığım bu kötü Fenerbahçe bile hala rakipleri korkutabiliyor. Yılmaz Hoca bile ikna olmuşken sizin beraberlik sevincinizin kursağınızda kalmasının etkisi kaç gün sürecek acaba?

ziggytheking dedi ki...

Aynı Fenerbahçe geçen sene 100.000 faks gelince kupadan çekiliyordu sanırsam! Kötü Fenerbahçe'den değil O'nun o maharetli yöneticilerinden ve dönen tezgahlardan korkuyorum. Sizin bu garip yalan dolanlara kanmanızı üzülerek izliyorum. Yoksa Kayseri'den Kadıköy'de 4 yiyen Fener'den korkacağıma karanlıktan korkarım! Bizim Fener düşmanlığımızla uğraşacağınıza biraz da dönüp kendi takımınıza baksanız daha iyi olmaz mı?

Adsız dedi ki...

90+5 değil 90+8 de gol olsa olurdu. Bence bunlar olur olucakta. magnetin dediği gibi yediklerimizde de sorun olmadı. Yedik ve bunlar olacak. Hakem hatasıdır olur. Ama Lincolnun kantosuna kart göstermeyen adam olmaz olamaz. Hata olması mümkün değil. Servetin eline çarpar veya eliyle atar olabilir. Ama kantoya adamı atmazsan sen ark niyetlisindir. Bu bence haftanın bombasıydı.