18 Şubat 2013 Pazartesi

Akhisar Belediyespor:1 - Galatasaray:2


Manisa'da oynanacak maç için tam 4 gün öncesinden kapalı tribün biletlerimizi alıp maç gününü hatta saatini beklemeye başladık.Maç günü beklenen şiddetli yağmurda olmayınca keyifli bir gece yaşadık diyebilirim.Maçın ilk yarısı hatta Drogba oyuna girene kadar sıkıntı vardı sahada...Akıllar biraz da Çarşamba oynanacak Schalke 04 maçındaydı sanki.

Bundan daha güzel bir başlangıç olmazdı herhalde...Deplasmandasın kazanman gerekiyor maç 0-0 ve son yarım saat...Drogba sahaya girdi ve 5 dk. maçı aldı götürdü.Onun oyuna girmesi başta Burak,Sneijder olmak üzere tüm takımın havasını değiştirdi diyebiliriz.

Drogba ve Sneijder için bundan 2 ay önce ikisi birden Galatasaray'a gelecek dese biri hadi ordan derdim...Çok iyi futbolcu ile çok büyük futbolcu arasındaki fark bu işte...Didier Drogba...İstanbul seyircisinden önce onu sahada izlemek bize nasip oldu.

Duran top için gelen adamlar,Hamit-Selçuk-Sneijder...Burak ve Drogba'da bu işe talip olur tabii ki...Takımın kalitesi çok yükseldi,öyle böyle değil.

Kulakları çınlasın Hakan Gündüz ile bu gol sevincini çok konuşurduk...Artık Galatasaray forması ile yapıyor olması benim için  büyük keyif.


Maçı izlediğim tribünden gol sonrası sevinci böyle çektim o anda...

Hiç yorum yok: