2 Eylül 2012 Pazar

Süper Kupa A.Madrid'in...

Sıra dışı golcü tanımını baştan yazıyor R.Falcao...Aguero ayrılınca Porto'dan 40 milyon Euro ücretle transfer olmuştu.Şu anda değeri 80-100 mio Euro eder herhalde.Bitiriciliği,vuruş tekniği,vuruş sırasındaki sakinliği müthiş.İşini kusursuz yapan kiralık katil gibi.Takımdan ayrılsa şu dünyada iki takıma yakışır...Elbette Barcelona veya Real Madrid.3 arkadaş izledik süper kupa finalini...Ben maç öncesi maçı ortada görüyor ve Chelsea'nin bu kadar skor olarak ezileceğini düşünmüyordum.
İlk yarı skoru Falcao :3 Chelsea :0 olunca maç orada bitti zaten.

 Bu performans tüm sezon devam ederse, seneye takımda tutmak zor olur.Adam gol atmak için doğmuş.

Arda ve Emre süper kupa kaldırdı gecenin sonunda.Emre'nin 2. kupası...Karakteri tartışılır ama futbol kalitesi ile 32 yaşında tekrar bu kalibre takıma transfer olmak başarı gerçekten.Sezon ilerledikçe kadroda daha fazla yer bulacağını düşünüyorum.
Arda ayrı bir yazı konusu...Türkiye'de ki fizik kalitesinin üzerine çok koymuş.Daha fit ve daha fazla ayakta kalan bir Arda var sahada.Oyun mantaliteside gelişiyor artık sahada her şeyi yapmaya çalışan,her topta 5 kişiyi çalımlamaya çalışan Arda yok nihayet.Falcao'ya yaptığı asistte topu kullanış biçimi Türkiye'den çok farklıydı.

Hiç yorum yok: