8 Şubat 2009 Pazar

Kavgada Söylenmez

*Kaldırsınlar ofsaytı 60 yaşına kadar oynar,bunlardan da iyi oynarım.İleri giden geri gelmiyor.
*Slavia Prag'ı getirin,Fenerbahçe forması giydirin,bunlardan daha kötü oynar mı?
*Senede 3,5 milyon euro alanlar,taç atılırken topa arkalarını dönüp gidiyorlar.
*Ben iddia ediyorum,Fenerbahçe'li futbolcular 2 hafta sonra kimle oynayacaklarını bile bilmiyorlardır.Bu kadar ilgisizler lige.(Yazarın notu:Bence daha vahimi gelecek haftaki rakibi bile, bilen azdır.)

Evet kavgada bile söylenmez ağır laflar bunlar ama hepsi de doğru...İtiraz edecek biri var mı?Geçen gün Galatasaray için motivasyon eksikliği ve hırs yoksunluğu var demiştim.Bu Fenerbahçe'de bir ileri boyuta geçmiş.Utanmasalar maça gelmiyecekler.Dünkü hakem skandalının benzeri bugün yaşandı.Bence Fenerbahçe'nin yediği goller ofsayt ancak sahada gezinen takımı görünce kimse hakemi konuşamadı maçtan sonra.

3 yorum:

İbibiklibilibili dedi ki...

Evet adeta biri bu takımın ruhunu kemirmiş. Diğer yandan da Aragones Fenerbahçe'yi futbolun çirkin yüzü haline getirmek için uğraşıyor olmalı, sadece oyuncuların istemesiyle iş bitmiyor.

Aragones'e FM veya CM serilerinden birini önermek lazım. Hiç olmazsa Fifa Manager oynasın, belki 10 kişiye karşı oynanacak taktikleri oradan kapar!

karalamaca dedi ki...

Bu hafta, bizim büyükler dediğimiz takımarın maçlarını izledim ama hiç birininin sonunu getiremedim...
Bu takımları avrupaya paşalar gibi gönderip, kupasız dönmelerine daha çook şahit oluruz...

GK dedi ki...

Doğru söze ne denir,Rıdvan haklı.Fenerbahçeli futbolcular geçen sezonki hırslı hallerinden çok uzaklar.Üstelik kilit rol üstlenmiş olan futbolcuların da sözleşmeleri yenilenmişken neden böyle bi durum var anlamak zor.