18 Ağustos 2015 Salı

Zor Deplasman Kötü Futbol 1 Puan...


Sivasspor deplasmanları yaz,kış fark etmez genelde zor geçer...Semih ve Melo yokluğunda zaten kolay olacağını beklemezken bir de Hamza Hoca Burak ile maça başlamayınca maç ilk yarı çok daha zorlu geçti.Erken gol ile maça 1-0 yenik başlamışken Melo'nun yokluğunda Bilal-Selçuk ikilisi deplasmanda çok yumuşak kaldı...Sabri'nin kanadı Aatıf tarafından otobana çevrilince ilk yarı oyun üstünlüğü rakibe geçti doğal olarak.Sneijder tam formunu henüz yakalamadı,idmanlara geç başladığı için fizik olarak tam hazır değil.


Burak'tan daha iyisini alacak bütçen bu sene yoksa ki yok o zaman onu satmak intihar olur...Ben kalacağını tahmin ediyorum ama Hamza Hocanın onu yedek bırakması ve gerekçesi olarak yaptığı açıklama mantıklı değil. Burak varsa Burak oynar bu kadar net. Gol atsın atmasın rakibe baskı yapan,topu ileri taşıyan,rakip defansı zorlayan bir futbol stili var.son 3-4 senede maç sayısı / gol sayısı olarak bakıldığında Türkiye'nin tartışmasız 1 numaralı forvetidir,konu tartışmaya kapalı.



Muslera'nın taraftarın gözünde sonsuz kredisi var...Kupalara şampiyonluklara büyük katkı sağladı 3 yıldır...Son maç kötü gol yedi bu da sezon başı nazar boncuğu olsun artık.

Hiç yorum yok: