19 Ağustos 2015 Çarşamba

Real Madrid :2 - Galatasaray :1


Maçtan önce bende ve sosyal medyada özellikle Twitter'da Galatasaray taraftarının bu maç ile ilgili genel psikolojisinden bahsetmek gerek.
Lig başlamış,ilk maçta puan kaybedilmiş ve hala gerekli transferler yapılmamış olması nedeni ile Real Madrid ile İspanya'da oynanacak bu maç hepimizde ''Nereden çıktı bu maç ? içimizden geçerler 6-7 tane atarlar'' hissi yarattı açıkcası.
Burak-Melo-Chedjou-Semih maç kadrosunda yoktu...Üstüne 11 açıklandığında Telles-Yasin gibi isimlerin maça yedek başladığını aksine Real Madrid'in CL finaline çıkar gibi Ronaldo-Bale-Modric-Kross-Ramos-Marcelo gibi ideal 11'i ile neredeyse maça çıktığını görünce Twitter'da dönen goygoyun dibi yoktu...Maça çıkmayalım/4-0'a razıyız/daha maçın başında Bitir hoca bitirrrr geyikleri havada uçuştu.
Ama maç başladı ve hepimiz yine yanıldık ve futbolun sahada oynandığına bir kez daha şahit olduk.
Eyvallah Real Madrid ideal kadrosu olsa dahi belki hazırlık maçı havasında oynadı ama evinde ve sonucunda kupa olan bir maçtı nihayetinde.

Carole kesinle çok klas ve faydalı olacak bir futbolcu.Emre-Sneijder-Podolski-Rodriguez maçın iyi isimleriydi. 34. dakikada yapılan müthiş tiki-taka pas oyunu tribünlerden büyük alkış aldı.Umut gol ile sonuçlandırsa çok daha iyi olacaktı tabii ki.

Prestij ve bazı futbolcular için tecrübe açısından önemli bir maçtı.

Hiç yorum yok: