5 Aralık 2013 Perşembe

Galatasaray'ın Kadro Kalitesi...


Kupa maçlarını yedek oyunculara şans ya da angarya olarak görmekten çıkarmak için yeni düzenlemeler gerekiyor bence.Galatasaray'ın uzun süredir kadro kimyası bozuk bunu kabul etmek gerek.Sol bek,stoper ihtiyacı özellikle son iki senedir bağırıyor adeta.Mancini ''Ulan tamam iyi para alıyoruz ama ben nereye gelmişim yahu'' der gibi.Bir takımın ileri ucu Sneijder-Drogba ise savunma hattı Sabri-Dany-Hakan Balta olamaz,olmamalı.Devre arasına kadar ya sabır diyelim...

Dany tam bir canlı bomba...Gaziantepspor'da iken hızlı,dinamik beğendiğim bir soperdi ama Galatasaray'da belki de tüm savunma hattı birbirlerinin performansını yükselteceğine aşağıya çekiyor.Beklentinin altında kaldığı kesin.

Amrabat için daha önce yazmıştım...Olmadı maalesef ve olmayacak.Terim'in gönlü olsun diye alındı ama verilen paranın onda biri kadar katkı yapmadı iki senedir.Futbol zekası Galatasaray kalibresinde bir takım için yeterli seviyede değil.Bugün Kayserispor'a dönsün gene dikkat çeken bir yıldız olur ama o kadar işte.


Bu kupaya kimsenin önem vermediği tribünlerden belli.Takım performansı ve soğuk hava bahane olmamalı.

Kurtardığı 4 penaltıdan bağımsız söylüyorum. Muslera eğer yoksa, 11 e ilk yazılacak oyuncu Eray değil Ufuk olmalı net...Kale sahasında çok daha fazla güven veriyor.

Hiç yorum yok: