20 Temmuz 2012 Cuma

Nordin Amrabat Galatasaray'da...

Öncelikle transferin resmi siteden duyurulurken kullanılan görsel ile başlayalım...Aynı şeyi Fenerbahçe yapsa sallarım...Kayserispor'dan transfer edilen Amrabat'ın bir önceki takımı PSV formalı görüntüsü manidar olmuş...Transferde sürekli sorun çıkaran Kayserispor'a gıcıklık olsun diye yapıldı herhalde.
Fatih terim'in çok istediği bir futbolcuydu...Zaten bu sezon neredeyse kimi istese aldılar.Geçen sezon ki şampiyonluğun hediyesi gibi oldu.Tabii ki Şampiyonlar ligine direkt katılım ve artan tribün geliri (yaklaşık 40-45 bin kombine) bunda etkili oldu.
Faslı Amrabat safkan bir kanat oyuncusu.Hücumun hem sağ hem sol kanadını oldukça etkili kullanıyor.Amrabat-Burak-Elmander üçlüsü ve onları yedekleyecek Necati-Umut ikilisi bu lig için zaten fazla ancak CL performansları merak ediliyor.Drogba-Berbatov tipi kalitesi tartışılmayacak üst düzey bir golcü alınmadıktan sonra artık forvete yapılacak transfer çilek değil gereksiz olur.
''Fatih Terim adam eder'' klişesi bu kez ne kadar başarılı olacak göreceğiz.Futbol stili olarak takım oyunundan uzak,topu aldı mı yardırıp giden Faslı futbolcunun Terim ile gol ve asist performansının artacağını düşünenlerdenim.

Hiç yorum yok: