22 Temmuz 2012 Pazar

Florya'dan...

Galatasaray'ın kenar yönetimi baştan aşağı efsane oyunculardan kurulu...2000 yılındaki UEFA zaferini yaşatan Terim-Ümit Davala-Hasan Şaş ve Taffarel...Takım kimyası kadar teknik ekip uyumu da çok önemli günümüz futbolunda...

 Engin Baytar geçen sezon ''Fatih Terim adam eder'' kontenjanından katıldı kadroya...Arda'nın sezon başlamasına az zaman kala sürpriz ayrılığı sonrası Selçuk dışında takımda fark yaratan,kreatif yerli oyuncu Engin'den başkası değildi.Emre Çolak,Semih Kaya ile birlikte beklentinin üzerine çıkan bir performans gösterdi.

 Hamit Altıntop diğer transferlerden bağımsız tek başına takımın oyun zekasını ve kalitesini bir üst seviyeye çıkaracak kapasitede futbolcu.
Elmander'in yedeği diye tanımlanan Umut Bulut,Ankaragücü ve Trabzonspor'da her sezon ortalamanın üzerinde bir performans gösterdi.Doğru bir transfer olduğuna eminim.

 Necati Ateş gibi bir alternatif en az iki sezon daha Galatasaray'a katkı verir.Yedek kalmayı sorun etmeyecek,yıllık ücreti makul seviyede olan,takımı ve ligi iyi tanıyan bir forvet...Daha ne istersin ki?

Baros,Riera kadar olmasa da çanlar Sercan içinde çalıyor.Takıma yarım sezon sonra gelen Necati kadar katkı vermedi desek kim itiraz eder? Aklını başına toplayıp,Galatasaray'ın futbolcusu olduğunu ve büyük kulüpten ayrılınca dönmenin ne kadar zor olduğunu anladı mı acaba? Yaşı hala genç ve potansiyeli var.Elimde imkan olsa,Baros,Kazım ve Mehmet Battal'ı gönderip,Sercan'a bir şans daha verirdim.

Hiç yorum yok: