18 Mart 2012 Pazar

CL Çeyrek Final Eşleşmeleri...


Çerek final kuraları çekildi...Ufukta bir Real-Madrid-Barcelona finali var gibi...Barcelona'nın yolu daha zorlu...Klasikleşen tur atlayacak takım tahmin olayına direkt gireyim...R.Madrid-B.Münih-Chelsea-Barcelona...Hepsinin ilk maçı deplasmanda oynaması tesadüf.


Tahmin yapmak isteyen buradan buyursun...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayern Marsilya eşleşmesinde bol gollü karşılaşmalar bekliyorum, turu geçen taraf kesinlikle Münih olur, aksini düşünmek hayalperestlik olur.

Real Madrid ise çekebileceği en rahat kurayı çekti, ilk maçtan turla dönmelerini bekliyorum, sonrasında Münih maçını düşünmeye başlayacaklardır, zira lig şampiyonluğu cepte.

Benfica Chelsea eşleşmesinde turu 2. maç belirler, ilk maçta avantajlı skoru alır Chelsea, Stamford Bridge'de de turu geçer.

Milan Barcelona eşleşmesi çeyrek finalin en dikkat çeken eşleşmesi. Barcelona bir adım önde gibi görünse de, ben o kadar da kolay olduğunu sanmıyorum. Zorlanacaklardır ve üst tura çıkmaları halde Chelsea gibi dirençli bir ekibe karşı yıpranmış bir Barcelona izleyeceğiz kanısındayım. Barcelona'nın işi o kadar da kolay değil.

Bütün bu tabloya bakarak Real Madrid'e %40, Bayern'e %15, Chelsea'ye %10, Barcelona Milan eşleşmesinden gelecek takıma da %35 ihtimal veriyorum şampiyonlukta.

Çok heyecanlı bir periyot bizleri bekliyor ŞL'de, umarım Los Galacticos bu hedefe yürür. Bol şans diliyorum Mou'ya.