12 Şubat 2012 Pazar

Pastırmada MELOdram...

Galatasaray üst üste Gaziantepspor ve Kayserispor'dan 6 puanı cebine koydu...Play Off yaklaşırken ligi zirvede bitirmek önemli Terim için.Sakatlık ve cezalar nedeni ile dar bir kadro var şu anda Terim'in elinde.Eboue ve Hakan'ın dönüşü beklere istikrar getirir.Riera dün akşam yeni bölgesinde sırıtmadı ama rakip o kanattan çok zorlamadı açıkcası.Goldeki pası çok iyidi.
Amrabat sezon sonu gelir mi bilmem ama bu lig için müthiş bir kanat oyuncusu...Dün akşamki performansı ile Arena'ya göz kırptı.



Engin Baytar kokoreç gibi seven için vazgeçilmez ama sevmeyen nefret eder.Sevilebilmesi için sürekli iyi oynamak zorunda.Çünkü sahaya yansıttığı karakter zaafiyeti onu taraftarı için bile sevimsiz yapıyor.Faul yapılan her pozisyonda 8 takla attı dün.Gerek yok,çık topunu oyna,tribünleri germe.


Elmander her takıma lazım futbolculardan...Gol atmasa bile en az iki savunmacıyı uğraştırıyor.Yaptığı pres,yanındakilere ve geriden gelen arkadaşlarına açtığı yollar,gol pozisyonu yaratıyor.



Melo'nun gol atmasından çok sahadaki varlığı önemli.Golü biri atıyor sonuçta.Selçuk ile birlikte orta sahaya gelen direnç ve kalite geçen sene dibe vurmuş takımı zirveye taşıdı.Elbette Muslera ve Ujfalusi'nin performansı da bu başarıda büyük etken.




Bu sene artık bu kadro ile bitecek...Seneye savunmaya,kanada ve forvete yapılacak üç kaliteli transfer ile müthiş bir kadro oluşur.

Hiç yorum yok: