27 Şubat 2012 Pazartesi

Galatasaray-Beşiktaş Maçından...

Artık derbi maçları sonrası maç yazısı yazmaktan çok fotoğraflarla maçta yaşananlara dikkat çekmek daha çok keyif veriyor bana.Avrupa maçı yorgunu Beşiktaş'a karşı Galatasaray'ın maç kadrosu bu şekildeydi.Parçalı forma,ev sahibi takım olma avantajı,maç öncesi yaşananlar hepsi Galatasaray'ın lehineydi.
90+1 de gelen golün coşkusu müthişti.Bu sezon Galatasaray için benzer şeyler yazıyoruz.Takımın bu kadar hızlı toparlanması inanılmaz.
Terim'in kendi için hazırlanan sürprize bakışı harika.Koch ve Carvalhal'in izleyişini gördüm tv den çok güzeldi.Kıskançlık değil,hayranlık vardı gözlerinde.
Bıçak sırtı bir iş tabii ki Terim'in mesleği...Başarılı olduğun sürece İmparatorsun...Kötü giden dönem oldu mu Kibirli Adanalı oluyorsun hemen.
Efsane kadronun iki önemli ismi...Popescu plaketini böyle güzel bir gecede almış oldu.Haydi Popescu,haydi oğlum...Unutulur mu?
Yapanların,emeği geçenlerin eline sağlık.Müzik ve görsel çok iyiydi.
Takımın taraftar ile bütünleşmesi başarıyı kolaylaştırıyor.
Fiorentina sonrası Juventus'ta hayal kırıklığı yaratan adam Galatasaray'da yeniden doğdu.lig daha bitmedi ancak attığı 8 gol ile kariyer rekorunu kırdı.
Elmander son güne kadar takımla idman yapamamış hafta arasını tedavi ile geçirmişti.Ne kadar önemli oyuncu olduğunu gene gösterdi.Attığı ilk gol tam Premier lig golüydü.FB-TS-BJK üçlemesini tamamladı.

Hiç yorum yok: