15 Ocak 2012 Pazar

Galatasaray :5 - Karabükspor:1

Şu anda ülke futbolunun en iyi orta saha ikilisi Melo ve Selçuk,net...Biri savunmada diğeri hücumda takıma zenginlik katıyor.Galatasaray son maçlarda olağanüstü futbol oynamasa da etkili futbolcuları ve takım bütünlüğü ile sahadan istediğini alarak ayrılıyor.Geçen seneki enkaz takım bu sene baştan yaratıldı.Gelene 4,gidene 5 atarken eleştirmek güzel ne diyelim.



Engin'in attığı son golü Messi atınca ortalık yıkılıyor.Hazırlanış ve son vuruş mükemmeldi.Yüz ifadesine bakar mısınız? Daha ne yapayım der gibi...Orta sahanın solu ve forvet arkasına müthiş bir yaratıcılık katıyor oyuna girdiği zamanlar.


Takım bütünlüğü kıskandıran seviyede bu sene.Ujfalusi'nin Semih ile verdiği poz dediğimin özeti aslında.Yabancı ve yerli futbolcu uyumu ve bu sinerjiyi yaratan yönetim ve Fatih Terim'e çok şey borçlu taraftarlar.



Goller arka arkaya gelirken yine maç sonu bir kasık sakatlığı yaşadı Milan KİNG Baros...Sahalara dönmesi bir ayı bulur tahminimce.Onun yokluğunda orta sahaya Engin eklenebilir ya da 4-4-2 de Elmander'in yanına Sercan takviyesi olabilir.Taraftar çok seviyor ancak seneye Terim onun yerine başka bir golcü alacak gibi...Avrupa kupalarının olmadığı sezon bile sakatlık yaşamaya müsait bir fizik yapısı var artık...Sezon 50-60 maça çıkınca yola onunla çıkmak risk olur seneye.En azından 6+2 kuralı olursa kadroda her zaman iş yapar ancak golcü-forvet transferi seneye şart...



Ne kadar ekmek o kadar köfte sözü doğru tabii ki...Sezon başı verilen bonservis ve yıllık ücretine sallayanlar şimdi ne müthiş kaleci diyorlar.Hem 25 kuruş olsun hem de cam kenarı olsun ile olmuyor bu işler...Maç kurtaracak kaleci istiyorsan paraya kıyacaksın bu zamanda.Maç 0-0 ve 1-0 iken çıkardığı toplar ve takımın ligin en az gol yiyen takımı olmasında payı çok büyük.Çoookkk uzun seneler Galatasaray'da kalması dileğiyle.

Hiç yorum yok: