8 Kasım 2011 Salı

Play Off Öncesi Milli Takım...


Milli takım aday kadroları ne zaman açıklansa benzer tartışmalar hep olur...O niye var? Bu niye yok gibi...Hırvatistan maçı öncesi açıklanan kadro aşağıda.2008 de ki unutulmaz maçta turu getiren Semih performansını hatırlayıp,bugün niye yok diye sormak bence çok romantik.Kendi takımında bile ilk tercih olmayan ve bu sezon eski formundan çok uzak olan Semih'in kadroda olmaması bence normal.Futbolda kadro kurarken geçmişe değil bugüne ve geleceğe bakmak zorundasınız.
Kaleciler konusunda herkes hemfikir zaten.Kalede Volkan banko.Defansta Gökhan Gönül'ün formsuzluğu nedeniyle Arena'da Sabri ile başlarız diye düşünüyorum.Savunmanın ortasında formanın biri Egemen'in diğeri için Hiddink bence Servet'i düşünür ama bana kalsa Trabzonspor'dan Giray'ı oynatırım.Sol bek Hakan Balta olur.İlk maçı gol yemeden bitirmek çok önemli.Kalabalık ve efektif bir orta saha tertibi bize golü getirir.Emre ve Mehmet Topal orta ikilide ideal olur,sağda Hamit,ortada Selçuk İnan ve Solda Arda ile beşli orta saha tamamlanır.İleride tek forvet tabii ki Burak Yılmaz.

İdeal 11 şu şekilde olmalı bence...
Volkan-Sabri-Egemen-Giray-Hakan-Emre-Mehmet Topal-Hamit-Selçuk İnan-Arda-Burak...

Kaleciler:
Volkan Demirel, Tolga Zengin, Sinan Bolat
Defans:
Sabri Sarıoğlu, Gökhan Gönül, Servet Çetin, Ömer Toprak, Giray Kaçar, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hakan Balta
Orta Saha:
Hamit Altıntop, Gökhan Töre, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Caner Erkin, Arda Turan, Ozan İpek
Forvet:
Kazım Kazım, Burak Yılmaz, Halil Altıntop, Umut Bulut

Hiç yorum yok: