14 Mart 2011 Pazartesi

Murphy Kanunları

Kewell'ın olduğu bir takımda 7 numaralı formayı Aydın giyiyorsa konuşulacak çok şey yok aslında...Galatasaray her hafta reçelli ekmeği elinden düşürüyor ve her defasında reçelli kısmı halıya denk geliyor sanki...Başka açıklama kalmadı bende.Murphy kanunları devrede.Yani bir şeyin ters gitme olasılığı varsa ters gider...2-1 önde olduğu maçı son 5 dk da 3-2 kaybetti Galatasaray.
Yönetim kötü,teknik adam kötü,futbolcular kötü...Hepsinin yanlışları var ama hepsinin kötü olma ihtimali yok.Hakem hataları,sakatlıklar,dip yapan performanslar hepsi bir arada.

Sabri sakat,üstüne Serkan sakatlanıyor.Neill sağ beke geçiyor,stoper ve orta saha kurgusu bozuluyor vs. vs. Şu takımdaki bir kaç oyuncu dışında kötü bir kadro olduğunu düşünmüyorum.Ayhan,Mustafa,Hakan,Barış,Aykut,Aydın,Gökhan ve belki Servet gider 3-4 takviye ve yeni bir teknik adamla zirveye oynar.Özgüvenin kayboluşu ve birbirini olumsuz etkileyen oyuncu performansları takımı bu hale getirdi.
Beşiktaş'ın durumu ortada,Fenerbehçe Alex dışında etkili değil,Trabzonspor'da bu hafta Burak yoktu,çok zorlandı..Kimse öyle olağanüstü değil yani.Galatasaray'da saydığım oyuncular dışında diğerlerini al başka takıma koy fazlasıyla başarılı olur ama bir arada hepsi kötü bu sezon.
Kimse oturun evde ağlayın demiyor ama bu kadar kötü bir durumda şu pankartın önünde gülmeyin bari ayıp oluyor.

Keçinin olmadığı yerde koyunun Abdurrahman Çelebi olmasıdır Aydın Yılmaz...Konyaspor'a attığı golün ekmeğini 5 sene yedi yeter artık.Bu takımın oyuncusu değil net...

Takım o kadar dip yaptı ki.Değil Hagi,Mourinho ya da Guardiola olsa bu kadar oynar zaten...Teknik adamlığını eleştireni anlarım ama adamlığına laf söyleyen adam değildir.Burası Türkiye...İngiltere ya da İspanya değil sanki takımlarımız her sene Şampiyonlar liginde boy gösteriyor her sene çeyrek final,yarı final oynuyor da sanki Hagi başarısız.Bu ülke bir kere kupa gördü,onun da en büyük nedenlerinden biri bu adam.Karakterini tartışan,oyuncu transferlerinden komisyon alıyor diyen adam değildir.

Hiç yorum yok: