16 Mart 2011 Çarşamba

Biraz Ayıp Olmadı mı?

Söz UÇAR ! yazı kalır demişler...Buraya not düşmüş olalım.Maçın ve skorun önemi yok.Uğur'un maçın son dakikalarında Arda'ya yaptığı sert faul sonrası tavrını görünce aklıma Konya'da yaşananlar geldi.Karlı kaplı hatta buz olmuş sahada,darbeye bağlı sakatlanan Uğur Uçar kötü sakatlanmış sahalara dönmesi çok uzun zaman almış ve bu sakatlık belki de Galatasaray kariyerini bitirmişti.

Yaşadığı kötü sakatlık sonrası sahayı sedye ile terk ederken onu teselli eden yanında olan Arda Turan'dı
Yıllar sonra yolları sahada bir kere daha kesişti.Uzun sakatlık sonrası sahalara dönen Arda'yı en iyi anlayacak kişi şüphesiz Uğur'dur diye düşünürken korner noktasına yakın bir yerde hiç sebebsiz çok sert bir müdahalede bulundu.Futbol elbette ikili mücadelenin olduğu bir oyun kimseden buyur geç demesini beklemiyor kimse...

Yaptığı hareket,hadi istemeden oldu diyelim ama sonra sanki bir şey olmamış gibi davranıp,arkasını dönüp umarsızca gitmesi bizi üzdü açıkcası.Yıllarca alt yapıda,A takımda beraber oynamış bir arkadaşından özür bile dilemeden gitmesi ayıp oldu açıkcası.Hani nasıl desem herkesten bekler Uğur'dan beklemezdik bu davranışı.

2 yorum:

comandante1903 dedi ki...

benim kuzen semtimizin takımı Yıldırım Bosna alt yapısında oynarken Galatasaray ile aynı gurupta idiler.florya da bir yıldırım-galatasaray maçına şahit oldum ,14-16 yaş gurubu bunlar o zamanlar.Uğur'un koluna vermişler pazubandı giydirmişler Bülent abisinin 3 numaralı formasını. Uğur 15 yaşında aynı abisi Bülent Korkmaz gibi karşısında ki genç kardeşlerine tekme atıyor yumruk atıyor tükürüyor,işin ilginç yanı kulübeden hocaları bravo kaptan haydi haydi diye gazı da veriyo ..Alın size adam olacak çocuk ben şahsen şaşırmadım ama bir Beşiktaşlı olarak bu karakterde bi karaktersizin Galatasaray gibi büyük bi kulüpten ayrılışına Galatasaraylılar dan çok sevinmişimdir o ayrı..

nusr@emre dedi ki...

biraz mı ayıp oldu dersin..:(
üzüldüğümüze değmezmiş bu adam için..