12 Mart 2008 Çarşamba

Gökdeniz Karadeniz

Transferi 1-2 gün içinde netleşecek denilen Gökdeniz için Trabzon'un alacağı 8.7 milyon euro iyi bir ücret.Ancak bu yaz Avrupa şampiyonası varken bu dönemde böyle bir transfer çok akılcı değil bence.
Rus takımlarının bu bonservis ücretlerini nereden bulduğu malum!Fatih Tekke,Hasan Kabze'den sonra Gökdeniz'de artık rus liginde olacak gibi...Bahis oyunlarından ceza almış bir oyuncunun milli takıma alınması ayrı bir yazı konusudur benim için ama ligin en kaliteli,renkli oyuncularından biri idi.Trabzon Başkanı ''1 Gökdeniz gider 100 Gökdeniz gelir '' dese de umarım aldıkları bonservis , seneye kaliteli bir kadro kurmalarına katkı sağlar...Ligte 11 gol ile takımın en verimli oyuncusunu gönderdiler sonuçta.

2 yorum:

TANGO dedi ki...

Bu transfere en çok sevinenler de Beşiktaşlılar oldu. Ne de olsa hafta sonu oynayacakları rakiplerinde Gökdeniz gibi bir futbolcunun bulunmaması önemli bir avantaj kendileri için.
Bana göre de doğru bir transfer Gökdeniz'in satılması. Bu sene tüm hedeflerinden uzaklaşmış bir Trabzon'un artık bu kulüp altında futbol oynamak istemediğini her durumda belli eden bir futbolcuyu bu paraya satması iyi bir karar gibi görünüyor. Tabiki Fatih Tekke transferinden sonra iyi bir forvet alamayarak yokluğunu aratmaları gibi bir hatayı tekrarlamazlarsa.

FIRAT dedi ki...

Rubin Kazan Gökdeniz Kepçe !!!
Zamanında Nataşalara verilen paraları fazla fazla çıkarmaya başladılar gibi geliyor bana...