25 Nisan 2011 Pazartesi

Galatasaray:1-Kayserispor:1

Bir hedefi olmayan iki takımın maçıydı.O yüzden maçı yazmaya gerek yok. Arda sahada iyi şeyler yapmak için çaba gösteriyor ancak fizik olarak 60 dk lık gücü var.Kafa olarak ise İspanya'ya gitmiş gibi...Yeni yönetim gelince elbette son görüşme yapılacaktır ancak gitmeyi kafasına koyduysa seneye kalması fayda getirmez gibi...



Gökhan bu takımın net olarak direkt oyuncusu olamaz,iyi bir yedek olur mu? Onu bile tartışırım.Birebirde bu ligin en yetersiz stoperi.Sürekli sakatlık potansiyeli de ayrı dezavantajı.Sözleşmesi yenilenmemeli normal şartlarda.


Senelerdir patlayacak diye bekleyen taraftar patlayacak yakında.Aydın gamsız biri,senelerdir Konyaspor'a attığı golün ekmeğini yedi bu takımda.İ.B.B oynayacağı en iyi takım olur.Durması kabahat.



Takımda herşey kötü gittiği için son yıllarda yerli yabancı çok oyuncu gerçek performansına ulaşmadan ayrılmak zorunda kaldı.Coulio bence teknik adam kim olursa olsun takımda kalması gereken biri.Bu lig için iyi bir orta saha oyuncusu olduğunu düşünüyorum.İyi bir takımda çok daha faydalı olur.



Sakatlık konusunda çok şanssızlık yaşadı ancak performans olarak bu sene o da çok gerilerde.En kötü huyu gereksiz gördüğü sarı kartlar.Seneye takımda kalacağını düşünüyorum.İyi bir Baros bu ligde 25-30 gol atar.

Hiç yorum yok: