3 Haziran 2010 Perşembe

Kewell'ın Geleceği...

Sezon bitimi ülkesinin Dünya Kupası için kampına gidince genelde şu sözler duyuldu;''Sakatlığı geçmişti ancak Milli takımda oynamak için kendini riske atmadı vs. vs.''
Bense bu takımda oynadığı sürece saha içinde ve saha dışında yaptıklarını bildiğim için asla inanmamıştım.

İş ahlakından,profesyonelliğinden şüphe duymadığım Kewell,beni yanıltmadı.Kupanın başlamasına 1 hafta süre kalmaına rağmen,ne takımla idman yapabiliyor ne de hazırlık maçlarında oynayabiliyor.İnter ile gizlice anlaşıp,sakatlık riski ile transferi yatmasın diye 2001 yılında takımın üst üste 5. şampiyonluğu kaybetmesinde rol oynayanlardan çok daha dürüst ve adam olduğunu gerek yokken kanıtladı tekrar.
''Burada kalmayı çok isterim fakat benim dışımda gelişen olaylar burada kalıp kalmayacağımı belirleyecek'' dedi her sorulduğunda...Federasyonun aldığı 6+2+2 kuralı ile takımda kalma ihtimali var ve sakatlığı sebebi ile kupada oynamaz ise İngiltere liginde takım bulur mu? Kolay değil...Ancak onun derdi ne para ne de Türkiye'den ayrılmak.Tek istediği eşi ve çocukları ile yaşamak.Bunu yapabilmesi içinde İngiltere'ye dönmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: