16 Ekim 2016 Pazar

Gençlerbirliği : 0 - Galatasaray : 1


Ankara deplasmanın fikstürde kaçıncı hafta olursa olsun genelde zordur Galatasaray için...Son üç yıldır maçlar 1-1 bitiyordu zaten. ( Dün Muslera bir nedenle olmasa gene muhtemelen 1-1 olacaktı sanki )  Maça erken bir golle başlayıp 2. golü bulamamanın sıkıntısı son ana kadar hissedildi.
2. golü bulacak ataklar olsa da golü bulamadı konuk takım...



Eren'in savunmayı hücumda başlatması çok önemli bu sezon...Burak ve Umut'un yapamadığı savunma direnci en uçtan başlıyor. Dün takımın en çok ikili mücadele kazanan futbolcusu Eren'di unutmayalım...Maçta herkes Podolski'yi Sneijder mevkisinde 11 beklerken maça Josue başlasa da beklentiyi karşıladığını söylemek zor...Bursaspor'da ki havasını henüz bulamadı açıkçası. Teknik kadro Poldi'nin fizik gücünü henüz 90 dk lık olduğunu düşünmüyor ve mantıklı bir açıklama...Yasin'in golde bencillik yapmayıp topu içeri çevirmesi kendi adına bir gelişme kuşkusuz.


Tolga beklenen ve alışılan performanstan uzakta olsa sezonun transferi kabul etmek gerek. Yine sahanın en çok koşan futbolcusu oldu. Sabri'den formayı Cavanda'nın alması gerek artık..İdmanda o seviyeye çıkamıyorlar herhalde..Hadi HH olsa Türk oyunculara daha yakın deriz ama Riekerink'in babasının oğlu değil bu adam.
Muslera çoğu zaman ayrı yazı konusu olacak performans gösteriyor...Ligde haksız rekabet olduğu artık kesin.Hatta o artık maç değil tek başına kupa kazandıran boyuta geçti deyim yerinde ise...

Hiç yorum yok: