18 Mayıs 2016 Çarşamba

Telles İtalya'da En Kötü 11'de


İnter'in Telles'in satın alma opsiyonunu kullanmayacağı belli olmuştu zaten...FFP onları da zorluyor ve bonservisi olmayan Caner vb. futbolcu alacaklar.
Galatasaray'a geri dönerse şu ortamda hayır demem...7-8 Milyon Euro veren çıkmadığı sürece takımda kalsın zaten...FFP kıskacı daha iyisini alacak gücün şu dönemde olmaması nedeni ile Carole ile iyi rekabete girer bana göre.
İtalya'da fark yaratacak kapasitede değil belki ama Türkiye ligi için bence iyi futbolcu. Carole'un savunma yönü daha iyi iken Telles'in hücum yönü daha güçlü.

1 yorum:

Hasan29 dedi ki...

Türkiye ligi için "iyi" derken hangi kıstasları alıyorsunuz bilmiyorum ama performans bazlı baktığımızda da ortaya çok iyi veriler geçmiyor.GS'de oynadığı sezona baktığımızda elde sadece "çok iyi bindirmeler yaptığı" gerçeği vardı,onda da kaldı ki bizim İsmail Köybaşı gibi gol/asist sayıları bir stoperinkinden bile daha az.Bizim ligimizde bek oyuncuların ne kadar iyi olduğunu gösteren veri nedir bi türlü anlayamıyorum.O yüzden hala Sabri GS'de sağ bek oynayabiliyor ya...

Alex Telles Gs performansı
http://www.transfermarkt.com.tr/alex-telles/leistungsdaten/spieler/255755/plus/0?saison=2014