3 Ocak 2016 Pazar

4 Büyükler Salon Turnuvası

Acun Ilıcalı...Beşiktaş'ın acar muhabirliğinden,reyting canavarı programların yapımcısı ve sunuculuğu şimdi ise  iki senedir bir kanalın patronluğuna uzanan bir başarı hikayesi.
Seveni kadar sevmeyeni var doğal olarak...TV 8'de Survivor ve O Ses Türkiye programlarını izliyorum açıkcası...Diğer programlar ilgimi çekmiyor zaten.
Acun'un futbola olan ilgisi malum ve Türk halkı ne sever ne izler konusunda şifreleri çözmüş biri olarak yeni programı ilgi görür diyebilirim.Acun kulüplere isim hakkı için ne kadar ödedi merak ediyorum aslında.
Futbol devre arası tatilinde ve ekranda lig maçları yok...Bunu fırsata çevirecek TV sihirbazı da Acun tabii ki.
Bazı şeyler hiç değişmiyor...GS yine kaleci kurtardı, BJK yine sakatlık problemi yaşadı.
Eski furbol şöhretlerini GS-FB-BJK-TS takımları adı altında buluşturmuş, lig usulü turnuva maçları yapılıyor.GS kadrosu dengeli,FB kadrosu Baliç dışında vasat,BJK kadrosu kağıt üstünde iyi ama pek sahaya yansımadı ! , TS kadrosu GS den sonra en iyi kadro bence.
Sahanın en vasatı Recep Biler zaten kaleci olsa Volkan hala Kartalspor'da oynuyor olurdu.
Dün gece iki maçıda izledim.Açıkcası beklediğim gibi keyifli ve heyecanlı oldu...Hatta Twitter'a şunu yazdım...''GS-FB derbisi dünyanın en güzel şeyi ya...Şu halı saha turnuvasında bile heyecan yaptım,kanal değiştiremiyorum.''
Maçı anlatan, yorumlayan Fikret Engin ve Murat Özarı ,sahadaki FB lilerden daha çok istedi FB nin kazanmasını ama olmadı.
Bir ara Ayhan ve Ergün aynı anda topa vurarak Tsubasa'ya selam çaktılar...Ergün-Ayhan-Ümit Davala-Papin Mustafa-Hakan Ünsal-Baliç-İlhan-Mansız-Oktay-Ahmet Dursun-Tümer Metin-Hami-Yattara ve diğerlerini tekrar sahada görmek keyifli bence...10 yıl sonra Arda'da Acun'un kankası olduğu için boy gösterir böyle turnuvalarda.
Yattara bir ara tüm BJK ile dalga geçti...Ama özellikle Oktay'a yaptığı ile tüm Belçikalıların intikamını aldı belki de...Ergün ''Form geçici klas kalıcı '' sözünü tekrar hatırlattı.Ümit Davala çok kilo almış,hele Ümit Karan bitik fena halde...Papin Mustafa bir gol attı o golü Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un atma ihtimali % 0...Yazı ile sıfır.
İlhan Mansız BJK tarihinin en karizmatik futbolcusu herhalde...Sahada dursa yetiyor adamda star ışığı var o kesin.
Salon turnuvasında 4.000 kişi vardı tribünde...Süper ligde 4.000 kişiye oynamayan çok takım var bu arada...İsim verip rencide etmeyelim...Maçlar çoğu Süper lig maçından çok daha keyifli açıkcası.
Tümer zamanında Beşiktaş'ı bırakıp Fenerbahçe'ye gitti diye BJK taraftarı yıllarca satılmış dedi ona...Şöhretler turnuvası dahi olsa BJK forması giymesi tepki çekti dün gece sosyal medyada.
GS-FB maçı bir ara 4-0 oldu bende keyif tavan yaptı tabii ki...Kaleci Kerem'i yazmazsak ayıp olur...Maçı ve skoru tutan adamdı...Kilo almış ama refleksler yerinde...Bu hali ile Eray İşçan'ı cebinden çıkarır.Adam tüm GS kariyeri boyunca bu kadar şut çıkarmadı.
Turnuva genelde eğlenceli işte,soğuk kış gecelerini ısıttı ekran başında.

Hiç yorum yok: