5 Haziran 2012 Salı

Lise 2 Terk !

Bu blogta Fenerbahçe resmi internet sitesine çok sallamışlığım var,sıra bugün Galatasaray.org 'a geldi...Amrabat ile ilgili bir açıklama yapılmış,yazan lise 2 terk galiba...Şirketleşme,kurumsallaşma deniyor sonra böyle tuhaf açıklamalar yapılıyor.


Galatasaray spor kulübü'nün en ufak bir şekilde centilmenlik dışı işlerle alakası olamaz. Geçen sene devre arasında Amrabat'a olan ilgimizi Kayserispor kulübü'ne bildirmiştik. kendileri de bu futbolcuyu henüz satmaya veya kiralamaya niyetleri olmadığını ve bir süre daha takımda kalmasını istediklerini söylemişlerdi. biz de o açıklamalarından sonra ısrarcı olmadık. bu tip iyi oyuncularla galatasaray'ın ilgisinin olması, bu tip kaliteli oyuncuların da gelişimlerini galatasaray'da aramaları çok doğaldır ve normal karşılanmalıdır.

Ancak bir futbolcu Galatasaray spor kulübü'nün ne kadar ilgisini çekerse çeksin, kulübümüz kendi etik ve geleneklerinin dışına çıkmaz. Kayserispor kulübü'nün açık rızası olmadan hiçbir oyuncusuna direkt teklif götürmez. bu bakımdan yanlış anlaşılmalara neden vermemek için bu konunun kamuoyu tarafından tüm açıklığıyla anlaşılmasını istiyoruz.

Amrabat ilgimizi çekebilecek bir oyuncu, ancak Kayserispor kulübü'nün bilgisi ve onayı olmadan gündeme alınması söz konusu olamayacağı gibi, Galatasaray’ın önceliği bütün kulüpler ile olan dostane ilişkilerini korumaktır.

Galatasaray Spor Kulübü


Ben açıklamayı ilk gördüğümde biri siteyi hackledi diye düşündüm...Hala okuduğumda yok ya şaka bu, olmaz falan diyorum.Herkes tatile çıktı,site çoluk çocuğun eline kaldı galiba.

Hiç yorum yok: