9 Nisan 2008 Çarşamba

Chelsea



Chelsea'yi hem turu geçip sürpriz yaptırmadığı için hem de maçın hemen başında 4.dk.da gol atarak bize keyifli maç izlettirdiği için tebrik ederim.

7 yorum:

TANGO dedi ki...

Ya herşeyi yaz da yalan yazma. 4. dakikadan sonra keyifli maç izlemiş. 88. dakikaya kadar diken üstünde maç izledim desene şuna. Süpriz yaptırmamışmış sanki iddiaa kuponu yaptın. Bir de tebrik etmiş.Mutlaka Chealsea kulübü sizin gibiler için bir güzellik düşünüyordur. Mesela Makalele'yi size verebilir. Galatasaray'ı tutmadığınız zamanlarda Makalele'ninkini tutarsınız.

FIRAT dedi ki...

Bu seviyeye ilk defa yaklaştığınız için hazımsız olmanız normal Nural'cım
Saçmalamışsın, maçı izlemesek butun maç baskı kurdunuzda gol gelmedi zannedecek sadece 81 ve 82 dk.da kalecinin kurtardığı 2 pozisyon var..Onun dışında kaleye yaklaşamadınız neredeyse.Volkan iyi maç çıkardı fark gelmedi sadece.Anlamakta zorlandığınız biz Sevilla ya da Chelsea taraftarı değiliz dünya üzerinde kimle oynarsa Fener rakibin kazanmasını isteriz.Bu Pendik de olabilir Chelsea de...

FIRAT dedi ki...

Kızınca kendini kaybedip gene bel altı yorum yazmışsın:)))
Fener zenci sever dedik ama goller dün beyazlardan geldi.Bak senin yuzunden bende ırkçılık yapmış gibi oldum.

TANGO dedi ki...

Ortada hazmedilemeyecek bir durum varsa Avrupa kupalarındaki tekelciliğinizi kırarak en az sizin kadar ses getirmiş olmamız. Ben gayet keyifliyim. Çeyrek finalde elenmeyip yarıfinale kalsaydık seneye hedef final olmak zorundaydı. En azından seneye yarı final bu senenin üzerine koyulmuş bir başarı olur. Bizimle oynayan takımları desteklemeni de anlıyorum bir yere kadar. İlk fırsatta içindeki zehiri kusmandan belli. Sayabildin mi bu sene kaç hüsran yaşattı Fenerbahçe sana. Kaç tuttuğun şey (takım yani) bir yerine kaçtı.

TANGO dedi ki...

Biz adama her hafta başka takım tuttururuz. Sami Yen'de de kendi takımlarımızı.

FIRAT dedi ki...

Fenerbahçe oynadı, İngilizler seyretti ama o Chelsea dün tur atladı ve Liverpool'un rakibi oldu. 4. dakikada Ballack'ın şans golü ile öne geçen Chelsea, Fenerbahçe karşısında mahkum bir futbol ortaya koydu!(BU ÜNLEMİ BEN KOYMADIM YAZIDA VAR) 88'de maçın hakemi Fandel, Uğur Boral'a yapılan buz gibi faulü görmedi, pozisyonun devamında Lampard ile Chelsea'nin 2. golü geldi. Yazık!

Diye yazmış Fotomaç bugün...Olaylara Fotomaç duygusallığı yada Ali Şen zeka seviyesi ile bakanlar için böyle yorumlanıyor maç...Ama sen bu değilsin sadece yenilgide değişik ruh yapısına giriyorsun.Futbolda her skor var.Artık herkes herkesi yenebiliyor zaten aşağı yukarı.
M.United ile final oynarız demek lafla olmuyor.Çıkıp oynarsan o zaman final oynamış olursun.
O ucuz kelime oyunların yakışmamış sana
Senin ifadenle kız arkadaşında okuyor bu satırları biraz seviye belden yukarı olsun ...
Yoksa bizde biliriz ''Sana Kaya'nın selamı var,Borusan'a girmiş ''demesini ama ilkokul düzeyi bu kelime oyunları olmuyor yani.

TANGO dedi ki...

Fırat sen beni bilirsin ben seni. Seviye,terbiye muhabbetine girmeyelim istersen. Girdiğim ruh halinin yenilgiyle hiç alakası yok. Maçtan bir gün sonra yazdığın iki satır yazının ne maç analiziyle ne de futbolla alakası yok. Amacın ateşe biraz benzin dökmek. Yanınca da vay anam diye bağırıyorsun. Final oynayabilmek için çok çalışmanın yanında bunu hayal etmek istemekte gerekir. Şimdi mangalda kül bırakmadan salla bakalım kolay değil grup ön eleme maçından beri bekledin elenmemizi. Aylar geçti eee alışkında değilsi. Farkta yemedik kesmemiştir seni ama at bakalım. Meydan sana kaldı.