15 Ocak 2010 Cuma

Şeytan Ayetleri...

Futbol uleması bilmediği konularda fikri sorulunca saçmalıyor maalesef...Sahada oynanan futbolu (o da sadece Türkiye ligi için)konuşunca eyvallah...Ama Avrupa futbolu,dünya futbolu,futbol ekonomisi gibi konularda fikri sorulup konuş bakalım denince darbuka çalmasını bilen adama piyano çaldırmak gibi oluyor.Dünkü ihale ile ilgili Cnbc-e de yorum yapmış ! Kayda değer bir açıklama yapmak yerine konu hakkındaki bilgisizliğini, kulüplerimiz transfere gereksiz para harcıyor diyerek kapamış, üstüne de "Mesela bakın Galatasaray'da Elano Blumer diye bir oyuncu var, o bölgede Arda turan var Harry Kewell varken Elano'yu aldılar gereksiz para harcadılar." diyerek saçmalamıştır..Her hafta maç yorumlayan bir adamsın ve Arda,Elano ve Harry Kewell ın oyun planındaki rollerinin farklılığını bal gibi iyi biliyorsun.Hadi futbolu Adnan Polat'tan iyi biliyorsun diyelim.Rijkaard,Neeskens'ten de mi iyi biliyorsun kimden nerede ne zaman nasıl yararlanacaklarını sana mı soracaklar?Oturduğun yerden yorum yapmak yerine ahkam kesiyorsun.Kezman,Moldonado,Josico,Guiza'ya verilen paralar ne kadar gerekliydi bunları örnek verince Aziz Yıldırım mı kızıyor acaba?

2 yorum:

blackjaack dedi ki...

birde geçenlerde bahis futbolumuza zarar veriyor demişti.halbuki kuponları ortalıkta dolaşan biri.kendisini yeşil sahalarda da görmek isteriz.

koala dedi ki...

Aaaaa, abisi sonra çok kızarlar Rıdvanıma. O ki, "gol olur" der gol olur. O ki, "Eskiden Anelka vardı, Appiah vardı Tuncay vardı"dan başka yorum bilmez. Deme öyle