6 Kasım 2009 Cuma

Bu Mevsimde Hazırlık Maçı...

Sabaha kadar oynasa gol yemezdi Galatasaray öyle bir rakip vardı karşısında.Sivasspor maçının 11 ile çıktı maça,Elano ve Keita yoktu sahada yani...Ben açıkcası Kewell yerine Keita ile başlar,Arda'yı sola alır diye düşünüyordum.Bu orta sahaya üç ön libero demek bence doğru değil,tek ön libero Mehmet önünde solda Mustafa,sağda Barış sistemi çok başarılı.Rakip kim olursa olsun bu diziliş mantıklı.Bu üçlüye alternatif Ayhan ve Linderoth var üstelik.

Geçen sezon 35 maçta 13 gol atmıştı... Son altı maçta beş gol,bu sezon şu ana kadar 19 maç,10 gol,4 asist...Kewell farkını bu sezon daha fazla hissettiriyor. Herkesin istediği seneye yine bu takımda olması.
Son maçlardaki iyi oyununu süper bir golle süsledi.Kendine olan güvenin artması açısından iyi oldu bu gol...
Avrupa kupasında 10 maçta 30 gole ulaştı takım...Baros'un sakatlığı düzelene kadar mevcut kadrodan alternatif isimler gol için katkı yapıyor.Panatinaikos maçı ve grup liderliği önemli,çünkü son 32 takım arasına kalınca ilk 16 takım içinde olup seri başı olmak grup liderliğinden geçiyor.Devre arasında flaş bir golcü transferi beklemiyorum Baros döndüğünde çok gereksiz olur zaten ama keşke şu aşamada Nonda'yı yedekleyecek Özgürcan kadroda tutulsaydı.

Hagi maçı Galatasaray Başkanı ve yöneticileri ile birlikte izledi...S.Bükreş li olduğundan goller geldikçe keyfi de yerine geldi galiba.

Hiç yorum yok: