2 Kasım 2009 Pazartesi

Beklenenden Kolay Maç...

Kimse bu kadar bitik ve etkisiz bir rakip beklemiyordu...Yeni teknik adam,son maçın kazanılması nedeni ile zor bir maç olur tahmin ediyordum.Sivasspor karşı kaleye gelemedi.Elano ve Keita'nın yokluğunda tam olarak 4-3-3 sahaya yansıdı.Topal,Sarp,Özbek'ten oluşan üçlü orta saha ve önlerinde Kewell,Nonda,Arda'dan oluşan ileri üçlü ile gelen baskı erken golü hazırladı.

Son 5 maçta 4 gol...Tarikat kursa müridi olurum diyen de var,sakat abicim sağlam olsa burada olmaz diyen de...Sakat değil ancak fizik gücü Liverpool ayarında takımı ve Premier ligi kaldıracak düzeyde değil sadece.Öyle olsa yolu ancak CL finali için İstanbul'a düşerdi zaten ! Türkiye'de yerli yabancı tüm oyuncular içinde Premier ligin temposunu kaldıracak kim var ki zaten? En iyi oyuncularımızdan biri dediğimiz Tuncay bile Stoke City'de son 15 dk oyuna giriyor.Chelsea ya da Liverpool falan değil yani Stoke City'de bile yedek.Ben Kewell'ın fizik gücünden,gollerinden,asistlerinden ve sahada oluşundan fazlasıyla memnunum umarım sezon sonu sözleşmesini uzatır izlemeye devam ederiz.

Hakemin ikinci gol öncesi kararı doğruydu,diğer uygulamaya cesaret edemeyen hakemlerde asıl suç...Maçta olanlar kapalıdan yükselen uğultu ile hakeme o düdüğü biraz da tribünlerin çaldırdığını söylüyor,asisti onlara yazalım o halde.Ayağının dışı ile ve falsolu vurdu Kewell müthiş goldü.
Samimi,hakeme suç bulmaya çalışmayan sadece işini yapan biri olduğu belli.Bu topraklarda işini yaptırırlar mı yoksa o da buraya mı uyum sağlar göreceğiz.Söyledikleri kameralara ağlaşan,ligden çekiliriz diyen tüm teknik adamlara ve başkanlara örnek olur umarım.
''Hakemi eleştirecek bir nokta yok. O da haklıydı, çünkü 2. golden önceki pozisyonda kalecimiz topu elinde çok uzun süre tuttu. Karardan sonra herkes hakeme doğru koştu. Çok duygusal yaklaşıyoruz. Bu çirkin sahnelerin Türk futbolundan çıkması lazım. Bundan sonra bizim takımda olmayacak. Biraz kendimize bakalım, çıkıp top oynayalım.''

Hiç yorum yok: