25 Mayıs 2019 Cumartesi

Sorun Yerli Futbolcu Kalitesinde


-İsmail Çipe mi çöpe mi karar vermek için bir alt lige direkt 11 oynayacağı takıma kiralayıp bir sezon beklemek gerekiyor.Kaleci oturarak gelişemez. -Emre Taşdemir yaz kamp dönemi geçirirse potansiyel var. -Selçuk ve Semih bu takımın seviyesinde değil artık.Duygusallık hata olur
-Ömer Bayram,Yunus rotasyon için bile katkı vermez görünen o. -Yerli futbolcu kalitesi çok yetersiz 4-5 futbolcu şart. -2 sezon sonra yabancı sayısı kesin değişir bu sezon önlem almak gerek. -Terim 13-14 futbolcu ile 2 kupa aldı. Büyük iş... Çok vasat futbolcu vardı.

1 yorum:

Pekzös dedi ki...

Tüm söylediklerine katılıyorum. Doğru tespitler. Gökhan Töre vb. kaliteli yerlilere ihtiyacımız var.

Çekimser kaldığım iki konu var.

Birincisi Yunus. Yaz kampında takımdan ayrı çalışmalarını arttırırsa, teknik ve kondisyon çalışmaları yaparsa önümüzdeki yıl için güzel bir yedek oyuncu olabilir. Kaldı ki, çok genç bir oyuncu.

İkincisi ise Selçuk. Fiziksel ve mental olarak yıpranmış bir oyuncu. Önünde Belhanda gibi bir oyuncu daha oynarsa “regista” rolünde takıma çok şey katar. Önündeki orta sahaların defansif katkısı, Selçuk’un ise sadece alan savunması yapması fikri mantıklı geliyor. Fakat bunu kabul etmesi lazım. Gördüğümüz kadarıyla şuana kadar kabul etmedi. Umarım bu pozisyonda deneriz. Ha tabi maaşını 1m€ altına çekmeyi kabul ederse kalmalı.