9 Aralık 2011 Cuma

Galatasaray:3-Fenerbahçe:1

Galatasaray bu sene yeniden bir takım yaratmak için Terim ile anlaşmış ve geçen seneki travmadan kurtulmak için baştan takım yaratmıştı malumunuz...Açıkcası sezon başından beri oynadığı futbol ile beklentilerin bu kadar uzağında kalmışken ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında kimse bu kadar mükemmel bir futbol beklemiyordu.


Maçın ilk 30 dk da yakalanan 5-6 net fırsat gol olmayınca tarihi fırsat kaçtı.Çok samimi olarak yazayım,3-1 beni sevindirmedi.6-0 lık skoru tarihe gömecek olay 7 Aralık'ta 7-0 dı...Semih ve Emre Çolak'ın ekstra performansları ve Baros-Elmander ikili forveti derbinin sürprizleriydi.Terim'i Terim yapan da bu riskleri zaten söylediği gibi.

Maçı izlemeyenler için ne yazsak boş...Ömrü hayatımda GS-FB maçlarında bu kadar ezici üstünlük daha önce olmamıştı.Yapılan yabancı transferler Riera dışında tam isabet olduğu kanıtlandı.Terim felsefesi sağlam omurgaya dayanır.Taffarel-Bülent-Popescu-Hagi-Hakan...Şimdi ise Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo-Elmander...

Yıllardır var olan Kadıköy avantajı artık Seyrantepe'de de var...52.000 kişi maçı adeta 12-11 oynattı sahada.


Devre arası yapılacak transferler ligin değil Galatasaray'ın geleceğini belirleyecek.Eboue önüne Keita tadından yenmez o stadta.

Hiç yorum yok: