14 Haziran 2010 Pazartesi

Dünya Kupasından # 2...

*Şu ana kadar turnuvada ki en etkili futbolu Almanya oynadı.Tim Cahill'in atılması ağır karardı ve maç 4 farka gitti ancak 2-0 da bitse oynadıkları futbol ilk maç için müthiş.Son 15 finalde Almanya ya da Brezilya olmuş bir şekilde.Bu ülkenin genlerinde var başarılı olmak.

*Gana aldığı bu galibiyet ile 2.tur kapısını açtı bence.Ortada giden maç rakibin 10 kişi kalması ile Gana'ya döndü maç sonunda.

*Gerrard'ın golü ile maça başlayınca herkes İngiltere'nin rahat kazanacağını düşündü.ABD nin orta saha ve savunmadaki mücadele yönü yüksek futbolu ve Green'in golü resmen yumurtlaması maçın 1-1 bitmesine neden oldu.

* Slovenya'nın Cezayir'i yenmesi bu grubu karıştırdı.ABD-Slovenya maçı gruptan çıkacak ikinci takımı belirler.

*Nerede eski Nijerya...Amokachi,Uche,Okocha vs. Yeni bir altın jenarasyon yakalamaları gerekiyor bence.Arjantin maça golle balşayınca bol gol olacak diye düşündük ama Messi ve arkadaşları kaleciyi geçemediler kalan dakikalarda.

*Eski günlerini arayan G.Kore,Yunanistan'ı 2-0 gibi net bir skorla geçti...Avrupa şampiyonası sonrası alttan oyuncu gelmeyen Yunan futbolu yaşlanan kadrosu ile turnuvada ilk turdan ötesine geçemez bu hali ile.

Hiç yorum yok: