16 Haziran 2024 Pazar

Karam Tayfa


 

Vazgeçmeyenler Kazanır


 

Hayalin Peşinden Git


 

Sezon Dublesi


 

Muazzam Kıyafetler




 

Nesilden Nesile


İspanya bu 6 numara işini iyi biliyor. 

Mükemmel Forma


 

Nuri Şahin'in Hayali Gerçek Oldu


 

Telles'den Açıklama


Alex Telles: "Galatasaray bana Avrupa'nın en büyük liglerinin kapısını açtı, Galatasaray'da oynuyorsanız Forma için ölümüne mücadele etmek zorundasınız, Galatasaray'ın Dünya Futbolu üzerinde ki etkisi inanılmaz".

Uruguay'da Çete Toplanmış


 

İlginç İstatistik


Can Önduygu: “Avrupa Şampiyonları tarihinde Alvaro Morata’dan daha çok gol atan iki oyuncu var: Cristiano Ronaldo ve Michel Platini.”

Erman Yaşar: “Üç Avrupa Şampiyonası’nda da Hırvatistan’a gol atmış, çok acayip.”

15 Haziran 2024 Cumartesi

GS Efsanesi DD


 Didier Drogba: "Galatasaray, olağanüstü bir maceraydı. Samimi söylüyorum, hayat boyu sürecek arkadaşlıklar edindim Galatasaray'da. Fatih Terim, Melo, Wesley Sneijder, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Muslera. Gerçek bir aileydik.

Nuri Şahin B. Dortmund'da


 Mükemmel bir kariyer planlaması

Real'in Kralı


Luka Modirc : Kariyerimde başarmak istediğim her şeyi yazmam için bana bir kağıt ve kalem verilseydi, başardığım her şeyi yazmaya çekinirdim."

5 Haziran 2024 Çarşamba

Icardi Büyük Lider


  Ismael Garcia: Icardi antrenmanlarda bile süper rekabetçi. Ritim düşük olunca hoşlanmıyor, yoğunluk olmadığında bunu belli ediyor. Herkese baskı yapıyor. Kendisi çok kişilikli bir oyuncu. Saha içinde ve dışında bir lider.

Yüreklere Atılan İmzalar


 

DM & MI


 Dries Mertens: "Mauro, gol krallığı için Dzeko ile yarışıyordu. Asist krallığında ise benim iki asistim daha azdı. Mauro ile bir anlaşma yaptık, benim atabileceğim bazı golleri onun atmasına izin verdim. Böylece o gol kralı oldu, ben de asist kralı oldum''